Választási doku

2014. 03. 05. · Hócipő 2014/05
Angyalföldön is mindent talpalatnyi falat stoppolt a Fidesz Simicskánál, így tripla plakát követi a járókelőt, gonosz Összefogás, Ön dönt, s íme a helyi örökös fideszes vesztő.


Szalay Péter nem csügged, Angyalföldön már többször kikapott Tóth Józseftől, most Hiszékeny Dezső ellen veszi fel a küzdelmet Simicska segítségével.A koncepció Lázáré, illetve Sánta haveré, vélhetően koncesszió van, s stróman trafikost keresnek. Fotó: Szabó Péter


Csak nem szállt be Schmitt Pál a trafikbuliba?Ujhelyi János Vas Albert Nagy-Magyarországára bukkant, mi most inkább Kárpátalját lakatolnánk le.


Azért most nem Brassó vagy a Bánság van a legnagyobb veszélyben.Tarlósnak csak ki kell néznie a Főpolgármesteri Hivatal ablakán, ha Gyurcsányon akar borzongani a Madách téren, elég szép nagyok Mesterházyval.


Tarlós és Vitézy villamosain azért utazhatnak? S Demszky a 4-es metrón?Ez egy 1998-as plakát, amelyet reggel, este, éjjel ellopott Gyurcsány.


S milyen jól járt az MDF!Vitézy Tamás Helyi Témája megint bedobja magát, valahogy kerülik Szijjártó 37 szerencsés tőzsdei ügyletét, amihez biztos nem kellett bennfentes információ, így egész évben nem volt szükség milliós fizujára családjának. Cserhalmi Gyuritól viszont a komcsik ellopták a zsírt.


Szurkol a fia, hogy jól töltse ki a vagyonbevallását.Németh Szilárd tesz róla, hogy a gázfőelzáró csak napi egy órát legyen nyitva a rezsicsökkentés ellenségei számára, szombaton meg fagyjanak meg. Ladányi András fedezte fel, a Madách téri plakátot nem volt nehéz.


Jaj, Németh úr, ha ezt minden elhunyt megérhette volna!Egyik alapítónk, Gáti László jól ismerheti Örkény ma ismét igen aktuális egypercesét: Hozott szalonnával egérirtást vállal doktor Varsányiné.


Nem telik már szalonnára, hozott dióval is lehet egeret fogni.