Paris Hilton for president!

Nékám Petra
2008. 08. 09.
John McCain, minden republikánus öregapja, ellenfelét Barrack Obamát Paris Hiltonhoz és Britney Spearshez hasonlította. Paris nem is késett a válasszal, és őszintén örült annak, hogy az öreg faszi felhasználta a kampányában, mert ez azt jelenti, hogy ellenfelének tekinti, tehát akkor még belőle is lehet elnöknő.

Hócipő: Kedves Paris, komolyan gondolta, hogy indul az elnökválasztáson?

Paris Hilton: Persze, miért is ne? Szeretek szervezkedni meg kiöltözni, ezenkívül rengeteg ötletem is van.

Hócipő: Igen, azt már hallottuk, hogy rózsaszínűre festetné a Fehér Házat, de mit tervez még?

Paris Hilton: Ha már a jelképeknél tartunk, akkor megkérném a stylistomat, hogy egy kicsit tervezze át a Szabadság-szobor ruháját, egy miniszoknyával meg egy magassarkúval sokkal mutatósabb lenne.

Hócipő: Egy másik hölgy is szeretne az Államok élére kerülni...

Paris Hilton: Tudom, de rajta már az én stylistom sem segíthet, pedig higgye el, ő a legjobb stylist a világon.

Hócipő: Gondolkodik még egyéb „optikai tunningon”?

Paris Hilton: Megváltoztatnám az ország címerállatát. Kicsit béna az a rétisas. Én köztudottan szeretem az állatokat, minden ruhámhoz van hozzáillő kutyám. Szóval szerintem valami cukibb állatot kellene felvésni a címerekre. Mondjuk egy kiscicát. Vagy egy kölyök mókust.

Hócipő: Alelnöknek Rihannát szeretné.

Paris Hilton: Jó lenne, nem? Szerintem teljesen jó csaj és szeretem a zenéjét is. Így legalább, ha kritika érné a kormányzásunkat, akkor mondhatnák, hogy ez van, de melyik országban van még egy ilyen jól éneklő alelnöknő?

Hócipő: Gazdasági programja is van?

Paris Hilton: Persze, pillanatok alatt megoldanám a lakáshitel-piaci válságot.

Hócipő: Hogyan?

Paris Hilton: Mi sem egyszerűbb. Megszüntetném azt, hogy az embereknek saját tulajdonú lakásuk van, sőt lebontanánk mindegyik családi- és sorházat. Építenénk viszont egy csomó szállodát. Költözzenek oda.

Hócipő: Esetleg, ha nem jön össze ez az elnökválasztás, akkor indulhatnának nálunk is. Kis ország vagyunk, de az emberek biztosan örülnének, ha a Playboyban olvasgathatnának a miniszterelnök-jelölt választási ígéreteiről, nem pedig a napilapokban. És mi tagadás, a mi országunkra is ráférne egy kis újradesignolás.

Paris Hilton: Ó, nagyon szívesen! Ha egyszer megtalálom Önöket a térképen, akkor feltétlenül elindulok!