Nemzeti huszárlóavatás és orbánfej hologramból

Szabados Gábor
2015. 08. 17.
A Kossuth téri díszszemlén Hende Csaba avatja fel a Magyar Honvédség Huszár Századának most végzett Nemzeti Huszárlovait, akik valamennyien C típusú átvilágításon estek át. Amelyik lónál kommunista ősöket találtak, azt vagy sikeresen átnevelték, vagy feldolgozták. – Szabados Gábor augusztus 20-i ajánlója.

Augusztus 20-a alkalmából ismét Szent Istvánba borul az ország. Miközben az illegalitásba vonult demokratikus ellenzék (idegen érdekeket kiszolgáló bukott baloldal, népszerű nevükön: libsibolsik) a számára leginkább elérhető fórumon, SMS-ekben próbálja meg terjeszteni Szent István királynak fiához, Imre herceghez írt intelmeiből a soknemzetiségű, befogadó országról vallott elavult és káros nézeteit, addig a Nemzeti Kormány – a Fidesz és a KDNP támogatásával – méltó módon emlékezik meg saját dicső tetteiről, kiemelkedő sikereiről, valamint az össznemzeti magyar emberek Európa és a világ csodálatát kivívó rajongásáról Miniszterelnök Urunk iránt.

Az alábbiakban csupán felvillantani tudunk néhányat az össznemzeti ünnepség fővárosi eseményeiből, amelyek minden igaz magyar ember hálatelt szívét emlékeztetik arra, hogy milyen hálatelt is az ő szívük. És lelkük.

A budapesti Kossuth téren avatják fel új honvédtisztjeinket a Nemzeti Lobogó és Áder János tövében. Az alkalomra katonai pompát ölt Hende Csaba. Miniszter Úr a 20-ikára virradó éjjel egy titkos katonai repülőtéren búcsúztatja a Magyar Légierőtől leszerelt, és Kuvaitba, valamint Dubaiba tízszeres pénzért elszerződött hazaáruló pilótákat és szerelőket, megvonva tőlük a magyar állampolgárságot és családjuk láthatásának jogát.

A Kossuth téri díszszemlén ugyancsak Hende Csaba avatja fel a Magyar Honvédség Huszár Századának most végzett Nemzeti Huszárlovait, akik valamennyien C típusú átvilágításon estek át. Amelyik lónál kommunista ősöket találtak, azt vagy sikeresen átnevelték, vagy feldolgozták.

A Nemzeti Huszárló Szakasz az őket támogató Lázár fivérek iránti tiszteletből felvette a Nemzeti CBA Huszárló Szakasz nevet, egyúttal elnyerte a Magyar Honvédelem Élenjáró CBA-Huszárlovai díjat.

Az avatás után a Kossuth téren késő estig várja kedves keresztény magyar vendégeit a nagyszabású családi CBA-piac, amit a nagy érdeklődésre való tekintettel ezentúl minden vasárnap megrendeznek. A KDNP javaslatára a piaci kínálatot egy felfújható nemzeti mobiltemplom szolgáltatásai egészítik ki.

A parlamenti nyílt nap keretében egész nap ingyenesen lesz látogatható az Országház. Mindannyiuk érdekében tíztagú, összebilincselt csoportokban tekinthetik meg a látnivalókat. Az óvintézkedésre az esetleges, kormányellenes provokátorok miatt van szükség, a kényelmesebb és hatásosabb sokkolózás érdekében.

Bárki megtekintheti a Szent Koronát, amelyet ez alkalommal egy különleges technikai megoldással úgy mutatnak be, hogy hologramként ott lesz alatta Orbán Viktor feje. Még egy újdonság: golyóálló üveg mögött ugyancsak látható lesz Miniszterelnök Úr Nemzeti Múzeumban őrzött szakrális hátizsákja.

A Lánchíd utcában idén is lesz Magyar ízek utcája, ahová elsőként a magyar ízek egyik legnagyobb kedvelője, Tállai András regisztrált. Tehát igyekezzenek, hogy Önöknek is jusson még! Legalább Tállai Andrásból.

A Várkert Bazárt, ahol egész nap zajlanak a programok, a tervek szerint a nap folyamán többször is átadják. Államtitkárok és helyettes államtitkárok szereplése várható, de meglepetésvendégként felléphet egy-két miniszter is. Kísér a Barackmag együttes, L. Simon László vezetésével.

A budai Várban délután fél 3-kor, a Szent György tértől indul az aratómenet. A hatóságok az idén is elkobozzák a kiegyenesített kaszákat. A Szent István-szobornál megáldják a Szent István-napi kenyeret, majd Harrach Péter megpróbál kenyeret szaporítani. A rangos kereszténydemokrata politikus a Guinness-rekordkísérlet előtti napon 3 liter szentveltvizet iszik meg, hogy megtisztult testtel és lélekkel szolgálja Urát: Orbán Viktort. A műsorszám után Giró-Szász András bejelenti, hogy a folyamatos lisztellátás érdekében a Nemzeti Ügyek Kormánya az ünnep alkalmából az összes malmot államosítja, hogy azután azokat a már bevált nemzetidohányboltos családoknak adja át.

A Szent István-bazilika előtt délután 5 órakor kezdődik az ünnepi szentmise, ami után Miniszterelnök Úr Orbi et Orbi üzenetét Balog Zoltán énekli el a híveknek, Kovács Ákos megzenésítésében. Szövegíró a nemzetközi porondon is jegyzett A. Finkelstein – H. Árpád szerzőpáros. Vokál: az Embernevelési Minisztérium Pedagógus Dresszkód Énekegyüttese, közreműködik: az Omega Oratórium Zenekar.

A hagyományos Szent Jobb-körmenet fővédnöke a KDNP. S külön Semjén Zsolt. Még nem dőlt el, hogy a körmeneten Miniszterelnök-helyettes Úr lovon vesz részt vagy parádéskocsin.

A minden eddiginél színpompásabb tűzijáték rakétáit a baráti Kínai Népköztársaság Kommunista Pártja ajándékozta magyarországi testvérpártján keresztül a magyar népnek. Köszönjük meg nekik ezt azzal is, hogy amikor az esti égbolton a tűzijáték tetőpontjaként kirajzolódik a kínai vörös lobogó a csillagokkal, vastapssal jutalmazzuk azt, és lelkes ovációban törünk ki.