Robinson Crusoe-k

Nékám Petra
2008. 10. 04.
Hamarosan indul a Celeb vagyok, ments ki innen! című reality show, melyben hazai sztárvilágunk krémjét fogják kínozni a dzsungel mélyén, bogarakkal, éheztetéssel és Somával nehezítve. A Hócipő riportere egy átlag tévénézőt kért meg arra, hogy latolgassa a celebek esélyeit.

Hócipő: Kedves tévénéző, először is hadd kérdezzük meg, hogy nézni fogja-e egyáltalán a műsort?

Tévénéző: Persze, hogyne én szívesen nézek természetfilmeket. Az csak egy további finom kis adalék, hogy az ismeretlen tájakat és rovarokat celebekkel körítik.

Hócipő: És mi a véleménye a mezőnyről? Kinek szurkol?

Tévénéző: Kezdeném először az egynevű emberekkel, mert belőlük kettő is van és ugye tudjuk, hogy a vadonban előny az egy név. Mert ugye ott volt például az a Péntek is. Sajnos az egyik egynevűről, Márkról, fogalmam sincsen, hogy ki az, valami énekes lehet, de az az igazság, hogy én Koós Jánoson kívül nem igen hallgatok már senkit sem.

Hócipő: És a másik egynevű emberről mi véleménye?

Tévénéző: Hát az tulajdonképpen nem is egy ember, hanem egy némber. A Soma az. De szerintem ő alkatilag és hajviseletileg is könnyen be tud illeszkedni, ha netán elrabolja egy bennszülött törzs.

Hócipő: Van ebben ráció. Meséljen még a hölgyekről.

Tévénéző: Horváth Éva szerintem tuti befutó. Annyi szilikon lehet benne, hogy ideális lehet egy vízi menekülés esetén. Czene Attila, akit még nem említettünk, szerintem simán kiúszik vele a partra. Aztán van az a Szabó Patrícia, aki valami újságnál van, akinek csak akkor lehetne hasznát venni, ha kiderülne, hogy valami barkácsmagazinnál van.

Hócipő: Van még két hölgyünk...

Tévénéző: Igen, tudom, van még az a Henrietta lány, aki valamelyik Megasztár. Tulajdonképpen nem baj, ha ő ott marad a dzsungelben, akkor marad helyette még legalább harmincöt, és ha jól tudom, akkor hamarosan érkezik a további utánpótlás. Falusi Mariannak szívesen szurkolok, mert őt szeretem.

Hócipő: Térjünk rá a férfiakra.

Tévénéző: Győzikét nem féltem, ha ő ebben az országban megcsinálta a szerencséjét, akkor nem hogy a jég, de a puma hátán is megél. Nekem ő az egyik tuti tippem. Bárdosi Sándor meg nagyon erős ember, úgyhogy róla nem is mondanék semmit, mert mi van, ha visszatér?

Hócipő: Benkő Dánielt mintha kihagyta volna....

Tévénéző: Ja, igen. Nos szerintem vele nem lesz gond, levetkőzik és boldogan el fog zenélgetni az erődlakó állatkáknak.

Hócipő: Ha választani, ön melyik magyar sztárt küldte volna ki?

Tévénéző: Nézze, szerintem a biztos befutó a David Merlini lett volna, hiszen ő bárhonnan kiszabadul. De esetleg elküldeném Vitray Tamást is, kárpótlásul, hogy ne mehetett ki Kínába.

Hócipő: Köszönjük szépen.