Csak a Loki...

Farkasházy Benedek
2009. 08. 28.
Megtartották a sorsolást! A debreceniek a Liverpool, a Lyon és a Fiorentina csapatát kapták, nem pedig a Realt és a Milant, ahogy azt az eseményt egyedüliként élőben közvetítő Digi-TV riportere ordította az éterbe. A Hócipő riportere gyors körkérdést intézett egy rakás focistához és hírességhez, mit vár ezután.

Cristiano Ronaldo (a Real Madrid csatára): Úhhhhh!

Steven Gerrard (a Liverpool középpályása): Derber, debere, drebre… áh, hagyjuk.

Jocó (Fradi-drukker): Líí-veer-púúúl-baaa mindenki…

Szima Gábor (a Debrecen tulajdonosa): Annyiért adjuk majd a jegyeket, hogy telt ház legyen mindig. Mondjuk, a Real, a Barcelona meg a Milan ellen többet kérhetünk volna…

Michel Platini (UEFA-elnök): Nagyon helyes, hogy kiemeltem a bajnokcsapatokat, tele van a BL újoncokkal. Újonc elnökhöz sok újonc csapat illik, nem? Tényleg, nem pályáznak Eb-re?

Détári „Döme” Lajos (volt világválogatott): Hát, biztos jó meccsek lesznek.

Rafa Benítez (a Liverpool edzője): Nem lehet rossz csapat, ha megnyerte a bajnokságot. A magyart? … Akkor sem!

Takács „Tirpák” Tibor (Nyíregyháza-drukker): Majd megyünk szurkolni a Milannak a Nagyerdőbe. Mi? Nem jön a Milan? És Budapesten lesznek a meccsek? Akkor mi a túrónak menjek a Nagyerdőbe, he?

Kósa Lajos (Debrecen polgármestere): Ha valahogy mégis sikerülne továbbjutnunk, akkor szobrot emelünk! Nekem. Vagy Orbán Viktornak.

Alberto Gilardino (a Fiorentina csatára): Tényleg olyan szépek az ungherese lányok?

Gálvölgyi János (színész): Én szeretem a focit!

Lisandro Lopez (a Lyon csatára): A héten három gólt lőttem az Anderlechtnek egy magyar védőről. Mire kíváncsi?

Herczeg András (a Debrecen klubmenedzsere): Ebben a csoportban felszabadultan, teher nélkül játszhatunk. Csak ellenfeleinknek lesz veszítenivalójuk. A nézőknek nagy élmény lesz Gerrardékat élőben látni. Ami azt illeti, a játékosaimnak is.

Hajdú B. István (szakkommentátor): Csak annyit mondhatok, hogy máris van egy fél pénzünk. Hogy meglesz-e a másik fele is? Hát, azt majd meglátjuk. Addig is, Polekszics beáll a kapuba, és macedón.

Dr. Mezey Dr. György Dr. (edzőképző): Van annak az edzőnek diplomája? Adtam neki? Különben is, mi itt Videotonban a következő meccsünkön 11 sztriptíztáncosnőt küldünk a kezdőkörbe, tessék inkább a mi meccseinkre látogatni. Jóvan?

Zombori Sándor (szakértő): De hát a Loki legalább eljutott idáig. Igenis van esélyük, ha nagyon kevés is, mert ott vannak. A Paksnak például nincs esélye, hiszen ők nem jutottak el idáig.

Vincze Ottó (a BL-ben szerepelt Fradi volt játékosa): Jól eltalált távoli lövésekkel mindig van keresnivalója az embernek. Lásd például engem.

Bajnai Gordon (kapus): Ezek ellen a csapatok ellen, sok védőjátékosra lesz szükség.

Rudolf Gergely (a Debrecen csatára): Fel, a pipába!

Puhl Sándor (a világ legjobb játékvezetője): A labda gömbölyű. Vagy ezt már mondtam?

Diego Maradona (argentin ex-világbajnok): Nem érdekel a foci, azt mondd meg, van-e nálad kokó?

Gaskó István (sztrájkvezér): Legalább ezek a vasutasok kapnak valami prémiumot?

Dombi Tibor (a Debrecen játékosa): Csak egyszer jussak el labdával a tizenhatoson belülre!

A debreceni Kövér Egér söröző törzsgárdája: Cívisváros,
cívisváros, ééééééé, ééééééé!

Várhidi Péter (szakértő): Most nem érek rá, éppen fodrásznál vagyok. Hívjon később.

Galla Miklós (műfordító. humorista): Hülye angolok, angol hülyék!

Retkes Attila (az SZDSZ elnöke): Én beszéltem Kuncze Gáborral…
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2024/7  •  III. 27. – IV. 9.
Zsidólakást, zsidóbútort másnapra a filoszemitának: kilenc oldalon foglalkozunk több, mint kéttucat dokumentumot bemutatva azzal, hogyan igényelt zsidólakást és zsidóbútorokat Sulyok Tamás államelnök, általa filoszemitának nevezett apja, a Magyar Nemzeti Szocialista Párt akkori megyevezetője. Para-Kovács Imre gondolkodóba esett, megnyomja-e az Enter-gombot a 100 Millió dolláros jacht, Megrendelem felirat alatt Váncsa István a Brüsszel elfoglalását követő diadalmenet terveiről Smuzewitz Ilona: a Petőfit megölő Ukránokról és a magyar szuterenitást veszélyeztető kiskereskedelemről Farkasházy Tivadar: szerint inkább a köztársaság tartozik ma már a családi legendáriumba Havas Henrik megtudta, hogyan nevezték a budoárt Felcsúton a miniszterelnök úr gyermekkorában Dési János: kétféle diktatúra létezik: az egyikben Jancsó csinál filmeket, meg Makk Károly, meg Sándor Pál, a másikban meg Philip Verebes István újabb Örkényiádái Nagy Bandó András: Diktakrácia a demokratúrában A Heti Kamu megtudta: a Temuról rendelte a kormány azt az ázsiai huszárlegényt, aki a Nemzeti Múzeum lépcsőjén énekelt
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.