Marabu rajzai - 2006/17

Marabu
2006. 08. 16. · Hócipő 2006/17
KULTÚRFŐVÁROS
- Mit művel? Hagyja békén! Az ott a legújabb közérti installációs art projektünk!


VADVÍZI KALANDOK

- A rafting meg a konyoning már uncsi! Most ugorjunk le
a Balatonra egy kis fürdőruhás rendőrségi fogdajárásra!TRENDICSEK

- Mondd csak, Tibikém! A jegyeladásokat szem előtt tartva mit szólnál, ha "Szingli hattyúk tava" címen futtatnánk az előadást?


A SZIGETÉRZÉS

- Mert mindig órákig tart, mire elkészülsz!


TÚLÉLŐ KALANDTÁBOR

- Most búcsúzom tőletek, gyerekek, de ne feledjétek:
az itt tanultakat ősszel, a megszorító intézkedések után
már a gyakorlatban is hasznosíthatjátok.


INTELIGENCIJÁS KÓCIJENCS

- Nem! Nyáron nem szabad túlzottan megterhelni
a nézők figyelmét! A "Seggrepacsi" cíművetélkedősorozatot
csak ősztől indítjuk!
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2024/11  •  V. 22. – VI. 4.
Para-Kovács Imre: mi járhatott a fékezhetetlen agyvelejű külügyér, Szijjártó fejében, amikor kiderült, hogy az oroszok már nem csak a spájzban vannak? Smuzewitz Ilona: azért sújtotta egyedül a magyar embereket a háborús infláció, mert a magyar kormány békepárti Váncsa István a magyarok fehérneműjében kutakodó Putyinról Farkasházy Tivadar: nade mit keresett egyszerre Budapesten Ahmedinezsád és Hszi Cin-ping, akinek annyira zárt volt a programja, hogy még összerakni sem lehetett? Havas Henrik fültanúja volt, milyen mestertervvel akarja Orbán Viktor magunk mögött tartani Bulgáriát Lendvai Ildikó Orbán titkoskampányáról, amit Orbán üres utcákon tart Dési János: Vajon elhiszi-e Mészáros Lőrinc, hogy a nála parkoló ezermilliárd az övé? Verebes István újabb Örkényiádái Selmeczi Tibor a mosoly országáról (Kína) és a kész röhejről (Magyarország) A Heti Kamu megtudta, pirossapkás kínai önkéntesek segítik majd a margitszigeti Békemenetet is.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.