ANGYALFÖLDI HETES • A SZERENCSÉS GÁZSZERELŐ – HÓCIPŐ KABARÉ

Két előadás egy napon, egymás után, egy helyszínenANGYALFÖLDI HETES

Március 8., vasárnap – 16 óra
Közreműködők: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Hajós András, Para-Kovács Imre, Váncsa István, Kéri László és Farkasházy Tivadar


A SZERENCSÉS GÁZSZERELŐ – HÓCIPŐ KABARÉ

Március 8., vasárnap – 19.00
Közreműködők: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Nádas György, Nagy Bandó András, Varga Ferenc József, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar


AZ ELŐADÁSOK HELYSZÍNE:

RAM – Radnóti Miklós Művelődési Központ
Budapest XIII. kerület, kárpát utca 23.

!!! Jegyeket már egyik előadásra sem tudunk biztosítani !!!


Információ: (06-1) 483-2660 • hocipo@hocipo.hu
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2020/7  •  III. 24. – IV. 7.
FARKASHÁZY VÍRUSNAPLÓJA 12 OLDALON Para-Kovács Imre: Buster Keaton, Magyarország miniszterelnöke, avagy hogyan sétált be Orbán a péniszrengetegbe Farkasházy Tivadar kronologikus vírusnaplója az elmúlt két hét kormányzati csúcsteljesítményéről Dési János: hol a kézfertőtlenítő, és a maszk? Atomerőműre gyúrunk, és ezt nem tudjuk megoldani? Avar János: Orbánnak korlátlan hatalom áll rendelkezésére a vírus megfékezésére, de pénz az nem, mert azt másba fektette Selmeczi Tibor örvendezik, hogy a digitális oktatásnak hála, újra el tudja végezni az ötödik osztályt Bakács Tibor Settenkedő kóbor kutyákkal bandázik, mert járvány idején az emberkerülés erkölcsi kérdéssé válik A Heti Kamu megtudta: Ezentúl hang nélkül sugározzák a köztévé híradóit • Mészáros Lőrinc polgazdot tanít az M5-ön • A felcsúti Pancho Arénába költözik az országgyűlés A HÓCIPŐ KÉT HÉTIG IS FRISS MARAD, ÉS A LEGTÖBB ÉLELMISZERBOLTBAN IS KAPHATÓ!
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
PARTNEREINK


GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.