ANGYALFÖLDI HETES • 30 ÉVES A HÓCIPŐ

Két előadás egy napon, egymás után, egy helyszínenANGYALFÖLDI HETES

Szeptember 24. kedd – 17 óra
Közreműködők: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László és Farkasházy Tivadar


30 ÉVES A HÓCIPŐ – KABARÉ

Szeptember 24. kedd – 19.30
Közreműködők: Para-Kovács Imre, Váncsa István, Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Nádas György, Varga Ferenc József, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar


AZ ELŐADÁSOK HELYSZÍNE:

RAM – Radnóti Miklós Művelődési Központ
Budapest XIII. kerület, kárpát utca 23.
!!! Jegyek a helyszínen elővételben nem kaphatók !!!


TÁMOGATÓI JEGYEK KAPHATÓK:

• Hócipő szerkesztőség:
hétköznap 10–16 óra között: XIII. kerület, Szent István körút 2., 6-os kapucsengő


• Láng Téka könyvesbolt
hétköznap 10–20 óra között, hétvégén 18 óráig: XIII. kerület, Pozsonyi út 5.


Ajánlott támogatás jegyenként: 2500-4000 Ft, illetve 2000-3000 Ft

Információ: (06-1) 483-2660 • hocipo@hocipo.hu
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2019/21  •  X. 9. – X. 22.
BORKAI–ORBÁN ÚJRATÖLTVE Para-Kovács Imre: Kokaint adjatok, ne krumplit! Farkasházy Tivadar szerint Tarlósnak a Tarlós című újságért, tőlünk nyugatra bárhol 24 órán belül le kellene mondania Smuzewitz Ilona: 20 méter autóút-, egy nagyobb kupac sóder-, egy üres tehenészet- és egy kilátó elé épült kilátó átadáson járt Bartus László a Budapesti Együttműködés Rendszeréről, s hogy a kampány­stáb, miként próbálja mindenhol kihozni Tarlóst győztesnek Bakács Tibor szerint teljesen életszerű, hogy az ellenzék választási plakátjai éjjel lemásznak a keresztfáról, és bekérezkednek az önkormányzathoz melegedni Trunkó Barnabás a rezsiutalvány-tőzsdéről A Heti Kamu megtudta, a jövőben stadionépítésekhez kötik az EU-támogatásokat, valamint hazánk új fizetőeszköze az egy krumpli lesz! Orbán és Rogán duettje a Fidesz-kongresszusról! A HÓCIPŐ NEM OSZT SE KRUMPLIT, SE RÉPÁT – MI ŐKET OSZTJUK!
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
PARTNEREINK


GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.