ANGYALFÖLDI HETES • A SZERENCSÉS GÁZSZERELŐ – HÓCIPŐ KABARÉ

Két előadás egy napon, egymás után, egy helyszínenANGYALFÖLDI HETES

Március 8., vasárnap – 16 óra
Közreműködők: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Hajós András, Para-Kovács Imre, Váncsa István, Kéri László és Farkasházy Tivadar


A SZERENCSÉS VÍZSZERELŐ – HÓCIPŐ KABARÉ

Március 8., vasárnap – 19.00
Közreműködők: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Nádas György, Nagy Bandó András, Varga Ferenc József, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar


AZ ELŐADÁSOK HELYSZÍNE:

RAM – Radnóti Miklós Művelődési Központ
Budapest XIII. kerület, kárpát utca 23.
!!! Jegyek a helyszínen elővételben nem kaphatók !!!


TÁMOGATÓI JEGYEK KAPHATÓK:

• Hócipő szerkesztőség:
hétköznap 10–16 óra között: XIII. kerület, Szent István körút 2., 6-os kapucsengő


• Láng Téka könyvesbolt
hétköznap 10–20 óra között, hétvégén 18 óráig: XIII. kerület, Pozsonyi út 5.


Ajánlott támogatás jegyenként: 2500-4000 Ft

Információ: (06-1) 483-2660 • hocipo@hocipo.hu
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2020/2  •  I. 15. – I. 28.
ORBÁN VIKTOR ÚJSÁGÍRÓKAT REGGELIZETT! Para-Kovács Imre megtudta: megszűnik hazánkban a professzionális labdarúgás, mert az nem lehet, hogy „emberek nagy jelentőségű összeget kapjanak mindenfajta munkavégzés nélkül” Farkasházy Tivadar gyanítja, hogy Orbán azért festeti ki a kórházakat, mert nem csak gázszerelő szomszédja van Kéri László jóslata: idén megünnepeljük a magyar-pingvin barátságot, és Kósa Lajos modellt ül Rodinnek Ágh Attila szerint Orbán kitűnően meg tudja oldani azokat a konfliktusokat, amelyek nélküle nem léteznének Smuzewitz Ilona: hazánknak illiberális időjárásra van szüksége Dési János katonadalokat énekel hazaszeretetből Bakács Tibormegszólaltatja Orbánék hatvanpusztai majorságának gondnokát A Heti Kamu megtudta: Tüntetőket fütyült ki Orbán Hősök? Miért ne! – Kilenc oldalon Ungváry új könyvéről, mely a Budapestet megszálló németeket méltatja, de nem az a fő baja, amit leír, hanem az, amit nem!
HANGOS HÓCIPŐMűsoraink 2019 szeptemberének végén, az angyalföldi Radnóti Miklós Művelődési Központban hangzottak el élőben.

Közreműködnek: Hernádi Judit, Gálvölgyi János, Kern András, Hajós András, Havas Henrik, Kéri László, Nádas György, Varga Ferenc József, Para-Kovács Imre, Selmeczi Tibor és Farkasházy Tivadar.
PARTNEREINK


GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.