Leho rajzai - 1991

Leho
2007. 04. 11. · Hócipő 2007/08

- Most kinek jó ez, hogy folyton a múltban vájkálunk...?!


REPRIVATIZÁLÁS

- Nem telhetetlen maga egy kicsit, Kovács szaki? Magáé volt
a gyár 48-ig, végig az 50-es években, és most megint szeretné?- Ez az ország venne tőlünk kétszáz tonnát, de csak színes
kavicsokkal tudnának fizetni...- Egész nap itthon üldögél. Apuka, miért nem megy le egy
kicsit guberálni?


SZAKEMBER

- Hajdu vezérigazgató urat most nem lehet zavarni,
éppen harangot önt!


UTCANÉV VÁLTOZÁS

- Most mi legyen? Ő emlékszik rá, hogy a Lenin sétány
eredetileg nem vitéz Lánczbérczy Botondról lett elnevezve,
hanem Büdösmocsár utca volt.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2024/4  •  II. 14. – II. 27.
Para-Kovács Imre: nem létezik jobb megoldás, mint a nővé operáltatott Fodor Gábor vagy Szili Katalin kinevezése államfőnek Váncsa István felidézi, hogyan cseleztek ki egy vendéglői asztal melletti falban talált poloskát Smuzewitz Ilona: Lemondhatatlan szomorúság gyötri Novák tanácsadóit Farkasházy Tivadar: felidézi azt az időt, amikor Novák Katalin még egy perc alatt tizenhatszor mondta ki a család szót Havas Henrik a karmelita helyett ezúttal a Cinege utcában vizitelt Orbánnál Dési János megtudta, Nemzeti Twist Olivér Kegyelmes Program indul a vallomások visszavonásának megkönnyítéséért Lendvai Ildikó: Szövegminták kezdő hazafiaknak Verebes István újabb Örkényiádái Nagy Bandó András: mi magyarok találtunk fel mindent. Is. A Heti Kamu megtudta, az új köztársasági elnökasszony „Hát persze, hogy vállalom, apa!” felkiáltással fogadta el a felkérést Magyar mécsesek égnek az ukrán lövészárkokban!
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.