Kozmosz - 2009/10

Kozma György
2009. 05. 20. · Hócipő 2009/10

Hadházi:
Ült Gordon a kocsijában, mint egy ember... Lehet, hogy elfelejtette, hogy miniszterelnök.

Bajnai:
Elindultunk egy úton... Erről nem szabad letérni, látszanak az első, halvány, de pozitív jelek.

Jáksó:
Kedves Bajor Imre! Önnek még sokáig szüksége lesz a járáshoz segítségre: ön bal bokáját törte, de a jobbat gipszelték be.

Dr. Csernus:
Fontos mindkét oldalamat mutatni, a jót és a rosszat is. Akkor jobban tudok reagálni.


Bajor:
Van egy szerkesztési bravúr ebben. Ne mondjam el?

Gálvölgyi:
Hogy Imre már nem lízingelt járókerettel jár?

Kiss Ádám:
Megbeszéltük, hogy nevetni fogunk.

Kőhalmi:
Ha nem leszel aktuális, Kolosi Péternek öltözött kommandósok visznek el bilincsben.

Magyar Attila:
A feleségem összekeverte a kézkrémet a fogkrémmel.

Harry Herceg:
Két éve nem mostam hajat.

Pamela (Victoria Principal, Dallas) takarítónője:
Principal ordított kezében pisztollyal, mert túl hosszan sétáltattam a kutyát, és azt mondta, megöl.

Paudits:
Öt ember jött oda, és azt mondták, tűnjek el a környékről és kaptam egy maflást... hazajöttem és sírtam... aztán kiderült, összetévesztettek.

Zalatnay:
Azt jósoltad, 77 és 88 között kell átmennem a fénybe... én hiszek abban, hogy visszajövünk... engem nem szeret a pénz... csak bajom származik belőle.

Bangó:
Mi nagyon közel vagyunk egymáshoz... Ugye kos? Önből sugárzik az egyszerűség, az őszinteség, a szeretet... Anélkül nincs békesség.

Soma:
Bármire lehet gyúrni, nemcsak a bicepszedet, nyelvérzékedet is fejlesztheted... az önbizalmat is. Tízszer megütögetem a térdhajlatot.

Aranyosi:
A kicsi 14 hónapos, de még cicizik, azt hiszem le kéne jönnie a szerről.

Para-Kovács:
Újabb kabalát kaptam. A homlokomra kell ragasztani. Laza agresszív játékot fogok indítani, mert kevés a zsetonom.

Kamarás:
Kiment a fejemből, hogy aznap fellépek... százezer volt a büntetés.

HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/14  •  VI. 29. – VII. 12.
VÁNCSA + PARA + LENGYEL + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Lengyel László: Sajtórebellisek Váncsa István: Ha lesz főispán, akkor a telhetetlen alattvalók egyre többet fognak követelni, lesz főszolgabíró, tanácsnok, kisbíró... Para-Kovács Imre: A jobbágyi körök hisznek a szeretet és összefogás erejében, a 27%-os áfában és a 699 forintos sajtos rolóban Farkasházy Tivadar a be-, majd kimutatkozó Moldováról Smuzewitz Ilona: Éljen a házastársi rátermettség, avagy hogyan legyünk politikusférjként jó igazgatók! Verebes István: A magamfajta ironikus ember iróniája immár hamvasgyenge ahhoz képest, ami ironikus fölött ironizálni szeretne Dési János az egymilliós karórában Fedél nélkült áruló királyfiról, olyan kiskirályok okulására, akik úgysem olvasnak A Heti Kamu megtudta: az Orbán-kormány október végéig meghosszabbítja az Anglia elleni 4:0-ás győzelmet Trunkó Barnabás szerint a KSH statisztikusai szabadságon lehetnek, mert náluk még mindig csak 18% az élelmiszerek drágulása
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.