Kozmosz - 2011/18

Kozma György
2011. 09. 07. · Hócipő 2011/18

Fellegi:
Nem utasításokat fogadunk el külföldről, hanem partnerként... folyamatos egyeztetésben hozzuk a döntéseket.

Chikán Attlia:
Nem értem, miért nem volt felkészültebb a kormányrúdhoz került csapat.

Orbán:
Ezt otthonvédelmi monotoring bizottságnak neveztük el... a költségszámítás rendje rendkívül tarka képet mutat.

Binder István (PSZÁF):
A szerződés aláírásakor az ügyfél magára vállalja a devizahitel árfolyamkockázatát.


Páva Zsolt:
Semmi kifogásom Kodály Páva-variáció ellen, ahogy azt sem veszem magamra, ha az állatkertben meglátok egy pávát.

Ókovács Szilveszter:
Az ember előadó-művészként tagadhatatlanul exhibicionista. Kötelességem bemutatni az igazi, nem a bulvármédia megborult értékrendje szerinti nagyságokat.

Stadler Mária:
Megkövetem és szívből bocsánatot kérek Gyurcsánytól indulatos szavaimért. Ez a feltétele, hogy Istentől bocsánatot nyerjek. Én csak tisztázni akartam Budaházy szerepét. Ha radikális, akkor miért nem Gyurcsányt lövi le.

Schiffer:
A 92-es demokratikus Charta szóvivői egész egyszerűen nincsenek abban a helyzetben, hogy ma bárkit... jogállami normákról kioktassanak.

Majtényi:
Aki 70 évre titkosít, az ki se nyitotta az erről szóló törvényt. Nincs olyan, hogy a titokgazda titkos. Az abszurd abszurdja, hogy a titkosítás titkos.

Kalmár Péter:
Sztálin dublőrét összetévesztik Sztálinnal, s a diktátor tévedéséből a Gulagra került...

Pálffy István:
Átmeneti szolidaritási adóként felmerült a gazdagabbak megadóztatása a Fidesz holdudvarához tartozó prominensek között. Nyugodtan lehet témázni ezen.

Tarlós István:
Nem vonzó számomra, ha hirtelen ráugranak csapatostul valakire. Amíg tényszerűen be nem bizonyosodik, hogy bármi is Kocsis István terhére írható... nincs ok rá, hogy felmentsem.

Ruttner György:
Sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom az értesüléseket (hogy Stohl áldozatának nincs maradandó sérülése)

Nafi Diallo (DSK szobalány):
Isten a tanúm, az igazat mondom. Félek, hogy meg fognak ölni.

Kolosi Péter:
Nem lesz annyira rideg és kemény a műsor, mint amit olvasni róla.

Sebestyén Balázs:
Szeretném űrállomásról közvetíteni a műsort, ahonnan napi tizenhatszor látni a napfelkeltét.

Szendi Gábor:
Azt látom, hogy csak azoknak sikerül valami, akik bírják a frusztrációt.

Dobó Kata:
Jó ideje vártunk a babára... Már annyira látszik, hogy nem lehet tovább titkolni.

HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2024/11  •  V. 22. – VI. 4.
Para-Kovács Imre: mi járhatott a fékezhetetlen agyvelejű külügyér, Szijjártó fejében, amikor kiderült, hogy az oroszok már nem csak a spájzban vannak? Smuzewitz Ilona: azért sújtotta egyedül a magyar embereket a háborús infláció, mert a magyar kormány békepárti Váncsa István a magyarok fehérneműjében kutakodó Putyinról Farkasházy Tivadar: nade mit keresett egyszerre Budapesten Ahmedinezsád és Hszi Cin-ping, akinek annyira zárt volt a programja, hogy még összerakni sem lehetett? Havas Henrik fültanúja volt, milyen mestertervvel akarja Orbán Viktor magunk mögött tartani Bulgáriát Lendvai Ildikó Orbán titkoskampányáról, amit Orbán üres utcákon tart Dési János: Vajon elhiszi-e Mészáros Lőrinc, hogy a nála parkoló ezermilliárd az övé? Verebes István újabb Örkényiádái Selmeczi Tibor a mosoly országáról (Kína) és a kész röhejről (Magyarország) A Heti Kamu megtudta, pirossapkás kínai önkéntesek segítik majd a margitszigeti Békemenetet is.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.