Bioenergikus kozmoszterápia

Ürmös Zsolt és Varga Ferenc József
2008. 04. 23. · Hócipő 2008/09
Gyakran érezzük úgy, hogy életünk gondjai, problémái elviselhetetlen terhet jelentenek. Ilyenkor két látható út áll előttünk: vagy mély depresszióba zuhanunk, vagy bízunk a csodákban. Ez utóbbi talán derűsebbnek tűnik, de... Aktuális témánk az ezotéria.
(A kiemelt szövegrészek idézetek, nem a mi gondolataink.)Tudományosan megbízható információ a „Jézus válaszol” nevű ezoterikus internetfórumon

Az emberi lélek egymikronos átmérőjű, az „indigógyermekek”, „csillaggyermekek”, „kristálygyermekek” szintén egymikronosak. Jézus négymikronos. Vannak még hárommikronos lelkek is, pl. a Kölcsönkapottak. A három- és négymikronos lelkek nagyobb szellemi kapacitással rendelkeznek, és általában az egész emberiségre kiterjedően nagy horderejű feladatokkal öltenek testet a Földön. Az emberi lelkek is képesek a fejlődésre, tehát ezek a kategóriák átjárhatóak, bár a fejlődés ezen léptéke általában több száz életen keresztül történik.

A Hócipő várja minden indigógyermek, csillaggyermek és kristálygyermek jelentkezését. Azok, akik úgy érzik, hogy átmegy rajtuk a tinta, vagy éjszaka az égen szoktak világítani, esetleg túl sok ásványi anyag van a szervezetükben, kérjük, írjanak!

Várjuk továbbá hárommikronos, kölcsönkapott személyek levelét is, de lehetőleg még azelőtt, hogy visszaadnák magukat. Többmikronosok előnyben!

Célunk, hogy a jelentkezőknek az egész emberiségre kiterjedő, nagy horderejű feladatokat (pl. 20 kilónál nehezebb csomagok emelése és hordozása) adhassunk. A legjobbaknak segítünk, hogy ne kelljen annyiszor újjászületniük!

A következő kérdés ugyanebben a fórumban:
Valóban Dobogókő-e a Föld szívcsakrája?
Válasz: Igen.

A minden gyanút elhessegető válasz méltán ad reményt jobb életre a közelben lakóknak.Sose kérdezd meg egy jósnőtől!

Ha tenyérből jósoltatok, le kell vennem a sertésbőr kesztyűmet?

Vajon kártyajóslásnál lehet kártyával fizetni? Igen? Akkor egy treff 8-asból kérek viszsza...

Reinkarnációs utazásnál van last minute ajánlat?

Anyajegyjóslásnál mit mond egy BKV-ellenőr? Anyajegyeket, bérleteket kérem előkészíteni?

Ha a mandala színjóslat nem jön be, akkor az egy handala-manda?

A színtarot kártya hatvan fokon mosva elveszti a színét?

A pedofil karma az egy sárkányfej a szűzben?Csillagászati továbbképzés

- Asszonyom, egy tudományos magazinnak készítek riportot. Ön hisz a horoszkópban?

- Hápperssze! Mindennap elolvasom a újságokban.

- És mára mit írt?

- Hát... hogy mindig nézzek előre.

- Megkérdezhetem, mi a csillagjegye?

- Asziszem Bika.

- Köszönöm. És tetszett már látni a Bika csillagképet?

- Miért? Melyik tévében adják?...


Egy ezoterikus üzlet levele az angyalokhoz

Tavaszi nagytakarítás

Életünk rendkívül fontos mozzanata lehet a tértisztítás és az otthon energetizálása. Ehhez az ezoterikustanacsok.shp.hu oldalt tanácsos meglátogatnunk.

A harmonikusan áradó csi kiegyensúlyozza az életünket, ez az otthonunkra is érvényes. Személyiségünk tükre az otthon. A benne keringő csi állapota az ott lakók testi, lelki, szellemi szintjén keresztül mutatja meg, hogy mennyire gyenge otthonunk energiája.

A mai világban nem lehet gond, hiszen tele vagyunk csi-vel. Üdcsi, tejcsi, telcsi, dumcsi, uncsi... Lajcsi. Néhány hasonlóan informatív sor után egy kis képzavar:

Tértisztítás előtt mindig ki kell takarítani!

Köszönjük! És most jön a lényeg:
A tértisztítás és az energetizálás díja 8000 Ft/óra + 80 Ft/km útiköltség. A tisztítási idő függ a helyszín nagyságától (70 m2 lakás esetében kb. 2-3 óra) és a helyszínen elvezetésre váró elhalt lelkek számától.

Mi sem éri meg jobban, mint nyugodt 30-40 ezer forintért kísértetmentesíteni egy kb. 80 négyzetméteres lakást? Már most rendelje meg! A munkafolyamat során tiszta lesz a tere, csak arra vigyázzon, hogy a falakat le ne bontsa a szétárasztott energia! Legyen segítségünkre a halott lelkek megszámlálásában, mert ha akad köztük olyan, amelyik nem akar elvezetődni, az kurvára el tud bújni! Nézzünk be a sámli alá is!

A Pupilla.hu bolt online kínálata

„Hiszem, hogy fontos a harmónia, legyen szó az egészségről vagy az otthonunkról. Fontos, hogy egyensúlyt teremtsünk magunkban és környezetünkben is” - olvashatjuk a reménykeltő ajánlóban, majd indulhat a nyálcsorgatás a harmonikus egyensúlyt ígérő áruválasztékra, melyből nézzük a leginkább kecsegtetőket!

Békás fürdőszett - Meg vagyok győződve arról, hogy a békás fürdőszett harmóniát teremt környezetünkben. Ha ismereteim nem csalnak, már az ókori druidák is békás fürdőszettet használtak, a kínaiak pedig máig hisznek a békás fürdőszett egyensúlyteremtő erejében. Ha ön lelkileg labilis, ne tétovázzon! Helyezze el békás fürdőszettjét a szaniterben, (szoba-konyhás lakás esetén a hokedlin), és élvezze, ahogy a nyugalom angyalseregként járja át otthonát!

Gyűrűtartó cica - A világon megszámlálhatatlan azok száma, akik a gyűrűtartó cicának köszönhetik testi-lelki egészségüket. Ha másra nem is, de egy kis alkartornára mindenképp alkalmas, hiszen ha a farkára tornyozott gyűrűk közül pont a legalsót szeretnénk fölvenni, akkor az egész készletet le kell rámolni, majd visszatenni, nehogy elmenjen a lakásból a harmónia!

Háromlábú béka - leírás: Körülbelül 10 cm széles, halcsontból készült háromlábú béka, mely egy bágua térképen ül. A száján lévő nyílásba szerencsepénzt lehet helyezni. A háromlábú békát a gazdagság vagy siker övezetben ajánlott elhelyezni.

Ezen a ponton hadd kínálunk némi alternatívát. Ez nem más, mint a szomszéd gyermek féllábú Barbie-babája, ami egy szakrális papundeklin ül a tárolóban. A száján ennek is van nyílás (mint minden szájon, hisz ezért száj!), és abba is el lehet helyezni a március elseje óta funkcióját vesztett egyforintost. Ráadásul a babát a szomszédék a siker övezetben helyezték el, mert ez az a pont, amit az éjszakánként idehugyozó macska még nem fedezett fel.

A pupilla.hu-n horoszkópot is készíttethetünk.
Az Országgyűlés egyhangúlag elfogadta azt a törvényjavaslatot, hogy 2009. január 1-jétől minden újszülöttnek alanyi jogon járjon az ASC-beállítás, hiszen, mint tudjuk, a boldogsághoz mindenkinek joga van.

Kollár Lívia főnővér már régóta foglalkozik ilyesmivel. „Gyere, te kis huncut! Beállítjuk az ASC-det! Igeeen! Gugyugugyuuuu! Megyünk ASC-t beállítani! Bizony! Jobb, mint a babakötvény!”

Meddő házaspárok, figyelem! „Felnőtt Radix és Solár horoszkóp rendelésnél a gyermek (10 éves korig) ajándék.” Tehát aki befizet egy laza Radixra meg Solárra, ajándékba kap egy 10 év alatti nebulót! Pedofilok kíméljenek!


Őrangyal és kamera - biztos, ami biztos!

Különleges mágiák és jóslatok

Delphoi jóslás: Egy barlangban a jósnő hallucinogén gázokat belélegezve látja a jövőt. Ilyen Pesten is működik, csak Kendermag Egyesületnek hívják.

Voodoo mágia: A hatás érdekében egy kis viaszbábut szurkálnak tűkkel. Ha jó helyen szúrod meg, hat a mágia. Ha rossz helyen, leereszt a melle...

Nostradamus jóslatai: Nostradamus több száz évre előre megjósolta a távoli jövőt. Jóslatai olyanok voltak, mint a kormányprogramok, sok volt bennük a pontatlanság, és 100 év türelmi idő járt hozzájuk.

Paranormális jóslat: Ha meghallod a jóslatot, beparázol. És ez nem normális...Szeretettel várunk mindenkit a Hócipő ezoterikus boltjába, ahol egzotikus ajándéktárgyakkal (pl. Almásfüzitőn készült afrikai buddha), eredeti kínai (-piaci) mandalákkal, angyali üdvözletekkel és lélekemelő meditációs könyvekkel várjuk kedves vásárlóinkat! Költse el nálunk a havi fizetését, és gyógyuljon velünk!
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2024/4  •  II. 14. – II. 27.
Para-Kovács Imre: nem létezik jobb megoldás, mint a nővé operáltatott Fodor Gábor vagy Szili Katalin kinevezése államfőnek Váncsa István felidézi, hogyan cseleztek ki egy vendéglői asztal melletti falban talált poloskát Smuzewitz Ilona: Lemondhatatlan szomorúság gyötri Novák tanácsadóit Farkasházy Tivadar: felidézi azt az időt, amikor Novák Katalin még egy perc alatt tizenhatszor mondta ki a család szót Havas Henrik a karmelita helyett ezúttal a Cinege utcában vizitelt Orbánnál Dési János megtudta, Nemzeti Twist Olivér Kegyelmes Program indul a vallomások visszavonásának megkönnyítéséért Lendvai Ildikó: Szövegminták kezdő hazafiaknak Verebes István újabb Örkényiádái Nagy Bandó András: mi magyarok találtunk fel mindent. Is. A Heti Kamu megtudta, az új köztársasági elnökasszony „Hát persze, hogy vállalom, apa!” felkiáltással fogadta el a felkérést Magyar mécsesek égnek az ukrán lövészárkokban!
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.