Hazai ismétlések TOP 10

Ürmös Zsolt és Varga Ferenc József
2011. 09. 07. · Hócipő 2011/18
Avagy milyen „dé javu” műsorokba futhatunk bele a legnagyobb eséllyel, ha kezünkben önálló életre kel a távirányító:

1. Bud Spencer- filmek
Piedone Egyiptomban, Piedone Hongkongban, Piedone Afrikában, aztán megint Egyiptomban, majd Hongkongban…

2. Bud Spencer és Terence Hill mozik
Ha a távkapcsolót megkaparintja az ördög jobb és bal keze, nincs kettő négy nélkül, csak bunyó karácsonyig, különben dühbe jövünk!

3. Terence Hill és Bud Spencer mozifilmek
Megint dühbe jövünk, nincs kettő négy nélkül, csak bunyó karácsonyig.

4. Névshowr Hajdú Péterrel
Az újravágott adásban - idén ötödször - ismét felköszöntik a 8 éve egy percet sem öregedő, még mindig csak 50 éves Aradszky Lászlót!

5. Irigy Hónaljmirigy
A TV2 háza táján nyaranta bazi nagy hónaljszag van. Vigyázat, Vazul néni újra támad egy Oscardíjkiosztónak álcázott Star Wars forgatáson a vadnyugaton!

6. Zeneexpressz Fásy Ádámmal
Sláger Tibótól Zsülikéig, avagy Csokis Tibi, Bunyós Pityu együtt mulat Fásy Ádámmal! És önökkel, kedves barátaim!

7. Doktor House
Hat évad hat különböző csatornán. Vigyázz! Bármikor belefuthatsz.

8. Szomszédok
Retro feeling MTV módra. Vágási Feri még nem vezet színházat, Magenheim doktor még nem rágózik a tárgyalóteremben, de Etus és Gábor Gábor az epizódok végén megmondja nekünk a frankót.

9. Showder Klub
A Cool Tv ismétlésben nem ismer tréfát. Poéndömping naponta háromszor, de ha lehet, még többször is.

10. Önök kérték
Mi pedig leadjuk, ha már olyan bazi nagy az az MTV-archívum. Minden, ami a székházostrom után megmaradt!
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/17  •  VIII. 10. – VIII. 23.
VÁNCSA + PARA + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Váncsa István: az autópályákat is ellopták, ha pedig emiatt gutaütést kapnánk, nem terheljük az ellátórendszert, se mentő, se benzin, se ahová bevihetne minket Para-Kovács Imre: Ez az én harcom – mondta Orbán Texasban – békében toporzékolni és ordibálni, veszély esetén sunnyogni a szőnyeg alatt, amíg mások meg nem oldják a problémát Smuzewitz Ilona: a fatüzelés nem a szegénység jele, hanem a szerénységé! Farkasházy Tivadar csodálkozik, hogy Orbánt még a landsbergi börtönbe se kellett zárni ahoz, hogy megírja texasi beszédét Verebes István: Itt a hülye, hol a hülye? Dési János örvend, hogy a Magyar Államkincstár spórol a közalkalmazottak WC-papírján, ez aztán a fejlődés A Heti Kamu megtudta, visszakéri a kormány a választási kampányban ingyen osztott krumplit és tűzifát, megélhetési költségcsökkentés-csökkentés címén Összegyűjtöttük, mely operákat kell betiltani kulturális keveredés miatt Trunkó Barnabás szerint az iskoláknak most nem pedagógusokat kéne keresniük, hanem a fatüzeléses kályhákhoz értő pedellusokat
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.