A vegák tehetnek a globális felmelegedésről

Pataki Balázs
2008. 01. 16. · Hócipő 2008/02

Az ENSZ legfrissebb tanulmánya kimutatta, hogy a globális felmelegedésről nem az autók, szénerőművek vagy a hagyományos izzót használók tehetnek, hanem a vegetáriánusok. A tanulmány szerint a vegák húst elutasító magatartása miatt a tehenek nem pusztulnak az elvárt ütemben, akik cserébe annyira telefingják a légkört, hogy az az emberi CO2-kibocsátásnál is jelentősebb üvegházhatást okoz. További probléma a vegákkal, hogy az ő étrendjük is meglehetősen puffasztó, ezért evés-, illetve emésztéskultúrájuk révén szintén üvegházhatású gázokkal roncsolják a légkört. A globális felmelegedés megállítására az ENSZ programot dolgoz ki a vegák erőszakos húsra szoktatásáról, és próbálják az indiaiaknak is bemutatni, hogy szent teheneik először magukat a teheneket, majd a világot is elpusztítják, úgyhogy inkább egyék meg őket, vagy adják az átnevelt vegáknak.A tehenek tiltakoznak a lejárató kampány ellen
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2024/4  •  II. 14. – II. 27.
Para-Kovács Imre: nem létezik jobb megoldás, mint a nővé operáltatott Fodor Gábor vagy Szili Katalin kinevezése államfőnek Váncsa István felidézi, hogyan cseleztek ki egy vendéglői asztal melletti falban talált poloskát Smuzewitz Ilona: Lemondhatatlan szomorúság gyötri Novák tanácsadóit Farkasházy Tivadar: felidézi azt az időt, amikor Novák Katalin még egy perc alatt tizenhatszor mondta ki a család szót Havas Henrik a karmelita helyett ezúttal a Cinege utcában vizitelt Orbánnál Dési János megtudta, Nemzeti Twist Olivér Kegyelmes Program indul a vallomások visszavonásának megkönnyítéséért Lendvai Ildikó: Szövegminták kezdő hazafiaknak Verebes István újabb Örkényiádái Nagy Bandó András: mi magyarok találtunk fel mindent. Is. A Heti Kamu megtudta, az új köztársasági elnökasszony „Hát persze, hogy vállalom, apa!” felkiáltással fogadta el a felkérést Magyar mécsesek égnek az ukrán lövészárkokban!
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.