Dekortippek érmekből

Kovács András Péter
2008. 03. 12. · Hócipő 2008/06
Nyakán ragadtak a pénzérmék? Húzza a zsebét, de kreatív? Ön külsejére sokat adó nő? Vagy férfi, csak metroszexuális? Mi adunk néhány jó tanácsot ahhoz, hogyan használja fel hasznosan és ízlésesen az otthon maradt pénzeket!

Lepje meg kedvesét egy kabalagyűrűvel!


Ha az Ön kedvese férfi, akkor magát lepje meg egy kabalagyűrűvel! Ehhez nem kell mást tennie, mint fognia saját/kedvese kedvenc gyűrűjét (ez utóbbi esetet kedvese nem feltétlenül díjazza majd), majd egy forrasztópáka és némi forrasztóón segítségével egy kétforintosból máris ízléses ujjdíszt varázsolhat, ami szépen mutat egy gyertyafényes vacsoránál piros bársonydobozkában. A meglepetés így vagy úgy, de garantált.

Tűnjön üzleti tárgyalásokon nyakkendő nélkül is gazdagnak!


Ha ön nem szereti a nyakkendőt, de zavarják az inggombjai, cserélje le őket forintosokra! 1407 forintból feldobhatja ingét, amiből 7 forint a rá kerülő, kifurkált gomb, 1400 forint pedig az extrakeménységű, 3 mm-es fémfúró.

Hosszabbítsa meg tűsarkúja életét!


Ha elege van belőle, hogy a fokozott utcai és irodai használatban gyorsan kopik a cipősarka, és szeretne olyan akusztikai hatást elérni, mint Michael Flatley, akkor nincs más dolga, mint Palmatexszel egy-egy egyforintost nyomni a cipősarkára. Ha a laposabb, szélesebb sarkú cipőket kedveli, várja meg, amíg az ötvenforintosokat is kivonják.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2024/4  •  II. 14. – II. 27.
Para-Kovács Imre: nem létezik jobb megoldás, mint a nővé operáltatott Fodor Gábor vagy Szili Katalin kinevezése államfőnek Váncsa István felidézi, hogyan cseleztek ki egy vendéglői asztal melletti falban talált poloskát Smuzewitz Ilona: Lemondhatatlan szomorúság gyötri Novák tanácsadóit Farkasházy Tivadar: felidézi azt az időt, amikor Novák Katalin még egy perc alatt tizenhatszor mondta ki a család szót Havas Henrik a karmelita helyett ezúttal a Cinege utcában vizitelt Orbánnál Dési János megtudta, Nemzeti Twist Olivér Kegyelmes Program indul a vallomások visszavonásának megkönnyítéséért Lendvai Ildikó: Szövegminták kezdő hazafiaknak Verebes István újabb Örkényiádái Nagy Bandó András: mi magyarok találtunk fel mindent. Is. A Heti Kamu megtudta, az új köztársasági elnökasszony „Hát persze, hogy vállalom, apa!” felkiáltással fogadta el a felkérést Magyar mécsesek égnek az ukrán lövészárkokban!
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.