Vizitdíj-automaták újrahasznosítása

Pataki Balázs
2008. 03. 26. · Hócipő 2008/07
A népszavazás után feleslegessé válik több száz vizitdíj-automata, amelyeket megpróbálnak különböző módokon újrahasznosítani. A legegyszerűbbnek a félkarú rablókból átalakított készülékek visszaalakítása tűnik: csupán a fél kart kell kéregető állásból függőlegesbe állítani, és a három Horváth Ágnes- vagy három Mikola István-fej helyett ismét a cseresznyéket kell nyerőnek beállítani. Szintén minimális átalakítással megoldható, hogy a vizitdíj-automaták BKV-jegykiadóként működjenek. Az egyetlen probléma, hogy a vonaljegy csak 270 és nem 300 forint, de inkább nem a gépeket állítják át, hanem majd vizitdíjnyira emelik a jegy árát.


HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2024/4  •  II. 14. – II. 27.
Para-Kovács Imre: nem létezik jobb megoldás, mint a nővé operáltatott Fodor Gábor vagy Szili Katalin kinevezése államfőnek Váncsa István felidézi, hogyan cseleztek ki egy vendéglői asztal melletti falban talált poloskát Smuzewitz Ilona: Lemondhatatlan szomorúság gyötri Novák tanácsadóit Farkasházy Tivadar: felidézi azt az időt, amikor Novák Katalin még egy perc alatt tizenhatszor mondta ki a család szót Havas Henrik a karmelita helyett ezúttal a Cinege utcában vizitelt Orbánnál Dési János megtudta, Nemzeti Twist Olivér Kegyelmes Program indul a vallomások visszavonásának megkönnyítéséért Lendvai Ildikó: Szövegminták kezdő hazafiaknak Verebes István újabb Örkényiádái Nagy Bandó András: mi magyarok találtunk fel mindent. Is. A Heti Kamu megtudta, az új köztársasági elnökasszony „Hát persze, hogy vállalom, apa!” felkiáltással fogadta el a felkérést Magyar mécsesek égnek az ukrán lövészárkokban!
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.