Felcsúton már havazik

Ürmös Zsolt
2014. 01. 08. · Hócipő 2014/01
Meg nem erősített hírek szerint a kabinet idei első ülésén soron kívül döntött arról, hogy a szokatlanul enyhe január ellenére is biztosítani kell Felcsúton a zavartalan téli időjárást. Az ülést követően szemtanúk szerint Felcsúton azonnal havazni kezdett, és pár óra alatt ideális síelőkörülmények alakultak ki a kormányfő hétvégi házának környékén. A kormányszóvivő a szokatlan havazással kapcsolatban égi csodáról és a teremtő gondoskodásáról beszélt, majd kijelentette, nincs összefüggés a felcsúti havazás és a között, hogy az M7-es autópályán közgépes hóágyúk okoztak komoly torlódást.

HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2023/25  •  XI. 29. – XII. 12.
Para-Kovács Imre: Tegnap még azt sem tudtuk, hogy van nekünk szuverenitásunk, ma pedig már a háttérhatalom megfosztana minket tőle! Ez nem mehet így tovább! Nemzeti konzultálnunk kell, békemenetelni! Váncsa István szerint épp ideje, hogy a bárgyú publikum kazár szokás szerint pajzsára emelje született vezérét, és megrohamozzon bármit, francba a részletekkel! Smuzewitz Ilona: A magyar emberek kormánya erős, szabad és szuverén. Ezért mindentől megvédi magát. Ha kell, a magyar emberektől is. Farkasházy Tivadar: hamarabb sírná el magát a mesterséges intelligencia, mint Gulyás Gergely bármin Havas Henrik nindzsa-konzultációja Verebes István Örkényiádái Dési János elintézte, hogy minden színházi büfében legyen szotyi és kisüsti A Heti Kamu megtudta: Közgazdaságtani pót-Nobel-díjat kaptak a KSH munkatársai az októberi 9,9%-os infláció kiszámításáért.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.