Csökkenti a Fidesz az üzemanyagok árát!

Ürmös Zsolt
2014. 01. 08. · Hócipő 2014/01
Január közepétől, több lépcsőben akár 50%-kal is csökkentheti a benzin és a gázolaj árát a kormány – jelentette ki újévi sajtótájékoztatóján Rogán Antal. A politikus szerint a kormány eltökélt célja az, hogy a rezsi után a magyar átlagkeresethez képest az üzemanyag - árak is elérjék az európai átlagot. A Fidesz parlamenti frakcióvezetője szerint haladéktalanul meg kell vizsgálni, hogy ki, vagy kik tesznek zsebre extraprofitot a mesterségesen magasan tartott magyar üzemanyagárakon. A sajtótájékoztatót Selmeczi Gabriella szakította meg, aki a politikus mentális zavarára hivatkozva kikísérte a teremből Rogán Antalt. A Fidesznél későbbre ígértek tájékoztatást az ügyről.

HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2024/15  •  VII. 17. – VII. 31.
Para-Kovács Imre: Orbán Viktor, a csűrdöngölő-külpolitika feltalálója önerőből lett nemzetközi „hallja-kend”! Váncsa István: a Mars-Uránusz együttállás európai megvilágosodást hoz, Orbán új putyinista frakciójának karanténba zárásáról Smuzewitz Ilona: Elkezdődött a békelövészárokharc! Farkasházy Tivadar: Az ügynök élete, avagy ki csinál bolondot kiből a Moszkva–Orbán–Brüsszel háromszögben Havas Henrik megtudta, Orbán kovászos uborkával harcolna a békéért, mert az már egyszer bevált Dési János: a kopasz pincér esete a nyári költészettel Verebes István újabb Örkényiádái Lendvai Ildikó az a jó új nemzeti sportunkban, az ámokfutásban, hogy mi egyhelyben nézzük, amíg miniszterelnökünk helyettünk is ámokot fut A Heti Kamu megtudta: Orbán a Türk Tanácsban tartja uniós elnöki székfoglalóját
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.