Csökkenti a Fidesz az üzemanyagok árát!

Ürmös Zsolt
2014. 01. 08. · Hócipő 2014/01
Január közepétől, több lépcsőben akár 50%-kal is csökkentheti a benzin és a gázolaj árát a kormány – jelentette ki újévi sajtótájékoztatóján Rogán Antal. A politikus szerint a kormány eltökélt célja az, hogy a rezsi után a magyar átlagkeresethez képest az üzemanyag - árak is elérjék az európai átlagot. A Fidesz parlamenti frakcióvezetője szerint haladéktalanul meg kell vizsgálni, hogy ki, vagy kik tesznek zsebre extraprofitot a mesterségesen magasan tartott magyar üzemanyagárakon. A sajtótájékoztatót Selmeczi Gabriella szakította meg, aki a politikus mentális zavarára hivatkozva kikísérte a teremből Rogán Antalt. A Fidesznél későbbre ígértek tájékoztatást az ügyről.

HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2023/25  •  XI. 29. – XII. 12.
Para-Kovács Imre: Tegnap még azt sem tudtuk, hogy van nekünk szuverenitásunk, ma pedig már a háttérhatalom megfosztana minket tőle! Ez nem mehet így tovább! Nemzeti konzultálnunk kell, békemenetelni! Váncsa István szerint épp ideje, hogy a bárgyú publikum kazár szokás szerint pajzsára emelje született vezérét, és megrohamozzon bármit, francba a részletekkel! Smuzewitz Ilona: A magyar emberek kormánya erős, szabad és szuverén. Ezért mindentől megvédi magát. Ha kell, a magyar emberektől is. Farkasházy Tivadar: hamarabb sírná el magát a mesterséges intelligencia, mint Gulyás Gergely bármin Havas Henrik nindzsa-konzultációja Verebes István Örkényiádái Dési János elintézte, hogy minden színházi büfében legyen szotyi és kisüsti A Heti Kamu megtudta: Közgazdaságtani pót-Nobel-díjat kaptak a KSH munkatársai az októberi 9,9%-os infláció kiszámításáért.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.