Csökkenti a Fidesz az üzemanyagok árát!

Ürmös Zsolt
2014. 01. 08. · Hócipő 2014/01
Január közepétől, több lépcsőben akár 50%-kal is csökkentheti a benzin és a gázolaj árát a kormány – jelentette ki újévi sajtótájékoztatóján Rogán Antal. A politikus szerint a kormány eltökélt célja az, hogy a rezsi után a magyar átlagkeresethez képest az üzemanyag - árak is elérjék az európai átlagot. A Fidesz parlamenti frakcióvezetője szerint haladéktalanul meg kell vizsgálni, hogy ki, vagy kik tesznek zsebre extraprofitot a mesterségesen magasan tartott magyar üzemanyagárakon. A sajtótájékoztatót Selmeczi Gabriella szakította meg, aki a politikus mentális zavarára hivatkozva kikísérte a teremből Rogán Antalt. A Fidesznél későbbre ígértek tájékoztatást az ügyről.

HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/14  •  VI. 29. – VII. 12.
VÁNCSA + PARA + LENGYEL + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Lengyel László: Sajtórebellisek Váncsa István: Ha lesz főispán, akkor a telhetetlen alattvalók egyre többet fognak követelni, lesz főszolgabíró, tanácsnok, kisbíró... Para-Kovács Imre: A jobbágyi körök hisznek a szeretet és összefogás erejében, a 27%-os áfában és a 699 forintos sajtos rolóban Farkasházy Tivadar a be-, majd kimutatkozó Moldováról Smuzewitz Ilona: Éljen a házastársi rátermettség, avagy hogyan legyünk politikusférjként jó igazgatók! Verebes István: A magamfajta ironikus ember iróniája immár hamvasgyenge ahhoz képest, ami ironikus fölött ironizálni szeretne Dési János az egymilliós karórában Fedél nélkült áruló királyfiról, olyan kiskirályok okulására, akik úgysem olvasnak A Heti Kamu megtudta: az Orbán-kormány október végéig meghosszabbítja az Anglia elleni 4:0-ás győzelmet Trunkó Barnabás szerint a KSH statisztikusai szabadságon lehetnek, mert náluk még mindig csak 18% az élelmiszerek drágulása
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.