Felcsúton épülhet meg Paks 2.0

Ürmös Zsolt
2014. 01. 22. · Hócipő 2014/02
Fidesz-közeli körökből kiszivárgott értesülések szerint Felcsúton, a futballstadion tőszomszédságában épülhet meg a Paksi Atomerőmű két új blokkja. Rogán Antal szerint több érv is szól az 1800 lelkes kis település mellett. Az első, legfontosabb érv, hogy Orbán Viktor ingyen bocsát egy darabot a hátsó kertjéből az épülő erőmű rendelkezésére, ráadásul a futballstadion építői már a területen tartózkodnak, így bármikor meg tudják kezdeni a Puskás Öcsiről és Orbán Viktorról elnevezett két új blokk építését. Ezen kívül Felcsúton jobb a foci, mint Pakson, sőt az építkezés időtartamára az atomerőművet építő közmunkásokkal garantáltan meg tudják majd tölteni a 3200 férőhelyes stadiont.

HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/14  •  VI. 29. – VII. 12.
VÁNCSA + PARA + LENGYEL + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Lengyel László: Sajtórebellisek Váncsa István: Ha lesz főispán, akkor a telhetetlen alattvalók egyre többet fognak követelni, lesz főszolgabíró, tanácsnok, kisbíró... Para-Kovács Imre: A jobbágyi körök hisznek a szeretet és összefogás erejében, a 27%-os áfában és a 699 forintos sajtos rolóban Farkasházy Tivadar a be-, majd kimutatkozó Moldováról Smuzewitz Ilona: Éljen a házastársi rátermettség, avagy hogyan legyünk politikusférjként jó igazgatók! Verebes István: A magamfajta ironikus ember iróniája immár hamvasgyenge ahhoz képest, ami ironikus fölött ironizálni szeretne Dési János az egymilliós karórában Fedél nélkült áruló királyfiról, olyan kiskirályok okulására, akik úgysem olvasnak A Heti Kamu megtudta: az Orbán-kormány október végéig meghosszabbítja az Anglia elleni 4:0-ás győzelmet Trunkó Barnabás szerint a KSH statisztikusai szabadságon lehetnek, mert náluk még mindig csak 18% az élelmiszerek drágulása
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.