Felcsúton épülhet meg Paks 2.0

Ürmös Zsolt
2014. 01. 22. · Hócipő 2014/02
Fidesz-közeli körökből kiszivárgott értesülések szerint Felcsúton, a futballstadion tőszomszédságában épülhet meg a Paksi Atomerőmű két új blokkja. Rogán Antal szerint több érv is szól az 1800 lelkes kis település mellett. Az első, legfontosabb érv, hogy Orbán Viktor ingyen bocsát egy darabot a hátsó kertjéből az épülő erőmű rendelkezésére, ráadásul a futballstadion építői már a területen tartózkodnak, így bármikor meg tudják kezdeni a Puskás Öcsiről és Orbán Viktorról elnevezett két új blokk építését. Ezen kívül Felcsúton jobb a foci, mint Pakson, sőt az építkezés időtartamára az atomerőművet építő közmunkásokkal garantáltan meg tudják majd tölteni a 3200 férőhelyes stadiont.

HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2023/25  •  XI. 29. – XII. 12.
Para-Kovács Imre: Tegnap még azt sem tudtuk, hogy van nekünk szuverenitásunk, ma pedig már a háttérhatalom megfosztana minket tőle! Ez nem mehet így tovább! Nemzeti konzultálnunk kell, békemenetelni! Váncsa István szerint épp ideje, hogy a bárgyú publikum kazár szokás szerint pajzsára emelje született vezérét, és megrohamozzon bármit, francba a részletekkel! Smuzewitz Ilona: A magyar emberek kormánya erős, szabad és szuverén. Ezért mindentől megvédi magát. Ha kell, a magyar emberektől is. Farkasházy Tivadar: hamarabb sírná el magát a mesterséges intelligencia, mint Gulyás Gergely bármin Havas Henrik nindzsa-konzultációja Verebes István Örkényiádái Dési János elintézte, hogy minden színházi büfében legyen szotyi és kisüsti A Heti Kamu megtudta: Közgazdaságtani pót-Nobel-díjat kaptak a KSH munkatársai az októberi 9,9%-os infláció kiszámításáért.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.