Vadles is lesz a felújított ülésteremben

Ürmös Zsolt
2014. 01. 22. · Hócipő 2014/02
Jól halad az Országház alsóházi üléstermének felújítása. Mint Kövér László házelnök beszámolt róla, a közel 47 millió forintból elvégzett munkálatokat várhatóan április közepére fejezhetik majd be. A felújítás során nemcsak csökkentik a teremben lévő székek számát, de a felszabadult helyeken például vadlest is kialakítanak, ahonnan Lázár János jó időben elláthat egészen a soponyai fácánosig. Természetesen a többi képviselő kényelméről sem feledkeznek meg a felújítók, akik az ellenzéki képviselők számára büntetőpriccseket, míg a kormánypárti honatyáknak mutyisarkot és korrumpáló pihenőket alakítanak majd ki.

HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2023/25  •  XI. 29. – XII. 12.
Para-Kovács Imre: Tegnap még azt sem tudtuk, hogy van nekünk szuverenitásunk, ma pedig már a háttérhatalom megfosztana minket tőle! Ez nem mehet így tovább! Nemzeti konzultálnunk kell, békemenetelni! Váncsa István szerint épp ideje, hogy a bárgyú publikum kazár szokás szerint pajzsára emelje született vezérét, és megrohamozzon bármit, francba a részletekkel! Smuzewitz Ilona: A magyar emberek kormánya erős, szabad és szuverén. Ezért mindentől megvédi magát. Ha kell, a magyar emberektől is. Farkasházy Tivadar: hamarabb sírná el magát a mesterséges intelligencia, mint Gulyás Gergely bármin Havas Henrik nindzsa-konzultációja Verebes István Örkényiádái Dési János elintézte, hogy minden színházi büfében legyen szotyi és kisüsti A Heti Kamu megtudta: Közgazdaságtani pót-Nobel-díjat kaptak a KSH munkatársai az októberi 9,9%-os infláció kiszámításáért.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.