Még több e jöhet Kínából

Pataki Balázs
2008. 06. 18. · Hócipő 2008/13
Az e-cigaretta sikerén felbuzdulva új „e” termékek érkezhetnek Kínából. Ezek egészségesebbek, mint az eredeti nem „e” társaik, mégis ugyanazt az élvezetet nyújtják, és segíthetnek az eredetiről való leszokásban is. Az e-alkohol például egy „kétdekás” üvegre hasonlít, amiben olyan folyadék van, ami gyorsan felszívódik a nyálkahártyán, marja a gyomrot, azonnali hányást, kettős látást és zavart beszédet okoz, másnap pedig fáj tőle az ember feje, viszont az alkoholszonda nem mutatja ki.

A magyar piacra az e-szilva, e-„hajós ital” és e-„redeti Tokaji Aszú Ízű Ital Jellegű Folyadék” megnevezéssel szállítanak az e-alkoholból. Számíthatunk az e-csokoládé megjelenésére is. Ez teljesen olyan lesz, mint az igazi csokoládé, de valójában tejbevonó masszából és fűrészporból fog készülni, ami garantálja, hogy az ember gyorsan leszokik róla. Pekingben nagy erőkkel fejlesztik az e-drogot is, ami fecskendős kiszerelésben lesz kapható. Az e-drognak a valódi kemény drogokkal megegyező hatása lesz, amit a fejlesztési költségek minimalizálása végett egyelőre úgy érnek el, hogy a fecskendőbe valódi e-lesdét adagolnak.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2024/15  •  VII. 17. – VII. 31.
Para-Kovács Imre: Orbán Viktor, a csűrdöngölő-külpolitika feltalálója önerőből lett nemzetközi „hallja-kend”! Váncsa István: a Mars-Uránusz együttállás európai megvilágosodást hoz, Orbán új putyinista frakciójának karanténba zárásáról Smuzewitz Ilona: Elkezdődött a békelövészárokharc! Farkasházy Tivadar: Az ügynök élete, avagy ki csinál bolondot kiből a Moszkva–Orbán–Brüsszel háromszögben Havas Henrik megtudta, Orbán kovászos uborkával harcolna a békéért, mert az már egyszer bevált Dési János: a kopasz pincér esete a nyári költészettel Verebes István újabb Örkényiádái Lendvai Ildikó az a jó új nemzeti sportunkban, az ámokfutásban, hogy mi egyhelyben nézzük, amíg miniszterelnökünk helyettünk is ámokot fut A Heti Kamu megtudta: Orbán a Türk Tanácsban tartja uniós elnöki székfoglalóját
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.