Még több e jöhet Kínából

Pataki Balázs
2008. 06. 18. · Hócipő 2008/13
Az e-cigaretta sikerén felbuzdulva új „e” termékek érkezhetnek Kínából. Ezek egészségesebbek, mint az eredeti nem „e” társaik, mégis ugyanazt az élvezetet nyújtják, és segíthetnek az eredetiről való leszokásban is. Az e-alkohol például egy „kétdekás” üvegre hasonlít, amiben olyan folyadék van, ami gyorsan felszívódik a nyálkahártyán, marja a gyomrot, azonnali hányást, kettős látást és zavart beszédet okoz, másnap pedig fáj tőle az ember feje, viszont az alkoholszonda nem mutatja ki.

A magyar piacra az e-szilva, e-„hajós ital” és e-„redeti Tokaji Aszú Ízű Ital Jellegű Folyadék” megnevezéssel szállítanak az e-alkoholból. Számíthatunk az e-csokoládé megjelenésére is. Ez teljesen olyan lesz, mint az igazi csokoládé, de valójában tejbevonó masszából és fűrészporból fog készülni, ami garantálja, hogy az ember gyorsan leszokik róla. Pekingben nagy erőkkel fejlesztik az e-drogot is, ami fecskendős kiszerelésben lesz kapható. Az e-drognak a valódi kemény drogokkal megegyező hatása lesz, amit a fejlesztési költségek minimalizálása végett egyelőre úgy érnek el, hogy a fecskendőbe valódi e-lesdét adagolnak.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2024/4  •  II. 14. – II. 27.
Para-Kovács Imre: nem létezik jobb megoldás, mint a nővé operáltatott Fodor Gábor vagy Szili Katalin kinevezése államfőnek Váncsa István felidézi, hogyan cseleztek ki egy vendéglői asztal melletti falban talált poloskát Smuzewitz Ilona: Lemondhatatlan szomorúság gyötri Novák tanácsadóit Farkasházy Tivadar: felidézi azt az időt, amikor Novák Katalin még egy perc alatt tizenhatszor mondta ki a család szót Havas Henrik a karmelita helyett ezúttal a Cinege utcában vizitelt Orbánnál Dési János megtudta, Nemzeti Twist Olivér Kegyelmes Program indul a vallomások visszavonásának megkönnyítéséért Lendvai Ildikó: Szövegminták kezdő hazafiaknak Verebes István újabb Örkényiádái Nagy Bandó András: mi magyarok találtunk fel mindent. Is. A Heti Kamu megtudta, az új köztársasági elnökasszony „Hát persze, hogy vállalom, apa!” felkiáltással fogadta el a felkérést Magyar mécsesek égnek az ukrán lövészárkokban!
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.