Kaloda a renitens közös képviselőknek

Ürmös Zsolt
2014. 03. 05. · Hócipő 2014/05
Az 500 ezer forintos bírság mellett nyilvánosan is megszégyenítik ezentúl a rezsicsökkentés eredményeit elszabotáló társasházi közös képviselőket – jelentette be Rogán Antal. Hogy minden lakó értesüljön a spórolás összegéről, hamarosan bevezetik a rezsicsökkentés asztalát. Azokat a közös képviselőket, akik eltitkolják a megspórolt rezsi összegét a lakók elől, első lépésben sárga csekkel vesszőzéssel és tűzifán térdeléssel büntethetik. A többszörösen visszaeső MSZP-szimpatizáns rezsicsökkentés-elhallgatókat pedig a társasházak udvarán felállított Nemzeti Rezsi szégyenpadba zárják. Sőt, ha ott sem bánják meg rezsibűneiket, Lázár János jelenlétében, nyilvánosan gázórába törik őket.

HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/14  •  VI. 29. – VII. 12.
VÁNCSA + PARA + LENGYEL + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Lengyel László: Sajtórebellisek Váncsa István: Ha lesz főispán, akkor a telhetetlen alattvalók egyre többet fognak követelni, lesz főszolgabíró, tanácsnok, kisbíró... Para-Kovács Imre: A jobbágyi körök hisznek a szeretet és összefogás erejében, a 27%-os áfában és a 699 forintos sajtos rolóban Farkasházy Tivadar a be-, majd kimutatkozó Moldováról Smuzewitz Ilona: Éljen a házastársi rátermettség, avagy hogyan legyünk politikusférjként jó igazgatók! Verebes István: A magamfajta ironikus ember iróniája immár hamvasgyenge ahhoz képest, ami ironikus fölött ironizálni szeretne Dési János az egymilliós karórában Fedél nélkült áruló királyfiról, olyan kiskirályok okulására, akik úgysem olvasnak A Heti Kamu megtudta: az Orbán-kormány október végéig meghosszabbítja az Anglia elleni 4:0-ás győzelmet Trunkó Barnabás szerint a KSH statisztikusai szabadságon lehetnek, mert náluk még mindig csak 18% az élelmiszerek drágulása
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.