Oroszország visszafoglalta a Moszkva teret

Ürmös Zsolt
2014. 03. 19. · Hócipő 2014/06
Orosz katonák foglalták el a Széll Kálmán teret, ahol egy „Moszkva tér” feliratú táblát szögeltek ki a 4–6-os villamos végállomására, és egymás után építik ki az őrhelyeket. A katonák és páncélozott harci járműveik azután tűntek fel, hogy Putyin bejelentette, Oroszország kész visszafoglalni a Moszkva teret. Egyelőre nyugalom van, bár fegyveres csoportok arra biztatják a BKV-ellenőröket, hogy álljanak át hozzájuk. „Orosz katonai felszerelésű embereket látunk, nincs azonosító jelzésük, de Krasznaja Moszkva kölnit árulnak, és két-három karóra is van náluk” – nyilatkozta egy szemtanú a térről.

HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/14  •  VI. 29. – VII. 12.
VÁNCSA + PARA + LENGYEL + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Lengyel László: Sajtórebellisek Váncsa István: Ha lesz főispán, akkor a telhetetlen alattvalók egyre többet fognak követelni, lesz főszolgabíró, tanácsnok, kisbíró... Para-Kovács Imre: A jobbágyi körök hisznek a szeretet és összefogás erejében, a 27%-os áfában és a 699 forintos sajtos rolóban Farkasházy Tivadar a be-, majd kimutatkozó Moldováról Smuzewitz Ilona: Éljen a házastársi rátermettség, avagy hogyan legyünk politikusférjként jó igazgatók! Verebes István: A magamfajta ironikus ember iróniája immár hamvasgyenge ahhoz képest, ami ironikus fölött ironizálni szeretne Dési János az egymilliós karórában Fedél nélkült áruló királyfiról, olyan kiskirályok okulására, akik úgysem olvasnak A Heti Kamu megtudta: az Orbán-kormány október végéig meghosszabbítja az Anglia elleni 4:0-ás győzelmet Trunkó Barnabás szerint a KSH statisztikusai szabadságon lehetnek, mert náluk még mindig csak 18% az élelmiszerek drágulása
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.