Oroszország visszafoglalta a Moszkva teret

Ürmös Zsolt
2014. 03. 19. · Hócipő 2014/06
Orosz katonák foglalták el a Széll Kálmán teret, ahol egy „Moszkva tér” feliratú táblát szögeltek ki a 4–6-os villamos végállomására, és egymás után építik ki az őrhelyeket. A katonák és páncélozott harci járműveik azután tűntek fel, hogy Putyin bejelentette, Oroszország kész visszafoglalni a Moszkva teret. Egyelőre nyugalom van, bár fegyveres csoportok arra biztatják a BKV-ellenőröket, hogy álljanak át hozzájuk. „Orosz katonai felszerelésű embereket látunk, nincs azonosító jelzésük, de Krasznaja Moszkva kölnit árulnak, és két-három karóra is van náluk” – nyilatkozta egy szemtanú a térről.

HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2024/8  •  IV. 10. – IV. 23.
Sulyok Papa Doc: Zsidólakás
és zsidóbútor után olvasson
zsidókutya-igénylésekről is!
Para-Kovács Imre: Hamburgerekkel lehet a szemétdombra juttatni a Fidesz nevű állampártot, nem tárkonyszószos pirított pisztránggal! Váncsa István: embercsoport saját magának önszántából ennyire hülye nevet nem találhat ki, mint hogy Talpra Magyarok Közössége Smuzewitz Ilona: az úgynevezett ellenzéki pártok is megmondták, hogy nem Magyar a messiás, de ha olyan nagy a szükség a messiásra, ők vállalják Farkasházy Tivadar szerint a brazil Bolsonarónak Kisvárdára vagy Mezőkövesdre kéne igazolnia, de még mielőtt kiesnek Havas Henrik belecsöppent a Békemenet transzparenskészítőinek mindennapjaiba, és megtudta, azzal fognak vonulni, hogy: Elfoglaljuk Brüsszelt, mert Magyar Péter egy geci! Dési János a miniszterelnök (apjának) hatvanpusztai pálmaházában ugrándozó majmokról Verebes István újabb Örkényiádái A Heti Kamu megtudta: Tiborcz Istvan árufeltöltőnek állt, hogy belülről foglalja el a SPAR-t.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.