Felcsúton ássák el újra a Seuso-kincseket

Ürmös Zsolt
2014. 04. 02. · Hócipő 2014/07
Rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be Orbán Viktor, hogy a 4,5 milliárd forintért visszaszerzett Seuso-kincseket a parlamenti kiállításuk után felcsúti házának kertjében, bekötött szemű TEK-kommandósok és Lázár János fogják újra elásni. A kincsek pontos helyét 50 évre titkosítják, de a biztonság kedvéért Mészáros Lőrinc egy nemzeti dohányboltot is épít majd rá. A kormányfő szerint „Magyarország családi ezüstje” csakis a felcsúti labdarúgó-stadion tőszomszédságában lehet biztonságban, ráadásul így Felcsútnak már addig is meg lesz a maga ezüstje, amíg a falu labdarúgócsapata az NBI-ben nem tör érmes babérokra.

HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2024/9  •  IV. 24. – V. 8.
Para-Kovács Imre: senki sem akarja Orbánt elhallgattatni, csak ha lehet inkább beszéljen olyan türk tudatú országokban, ahol szívesen látják őt és retardált barátait Váncsa István: Az Unió úgy döntött, hogy most már aztán tényleg az asztalra csap, és a négypárti többség neki is látott egy újabb határozattervezet megfogalmazásának Smuzewitz Ilona: a létezés a Fidesz által lehetséges, a Fidesz nélkül a farkasok együtt legelnének a bárányokkal, de a Fidesz meghozta a szabadságot és a magántőkealapokat Farkasházy Tivadar hiányolja Magyar Péter 12 pontjából az „örök élet +20 évet” Havas Henrik elfogta Varga Judit „Te mocskos áruló, kedves Péter” kezdetű levelét Kéri László: Forgatókönyv lejáratáshoz Dési János őrült rohangálást látott a Karmelitában, amikor kiderült, mégsem lesz meg az ajándékba odaígért áruházlánc Verebes István újabb Örkényiádái A Heti Kamu megtudta: Orbán annyira megirigyelte az influenszerek Deák téri pénzszórását, hogy saját kezűleg fog krumplit szórni a Karmelita erkélyéről
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.