Felcsúton ássák el újra a Seuso-kincseket

Ürmös Zsolt
2014. 04. 02. · Hócipő 2014/07
Rendkívüli sajtótájékoztatón jelentette be Orbán Viktor, hogy a 4,5 milliárd forintért visszaszerzett Seuso-kincseket a parlamenti kiállításuk után felcsúti házának kertjében, bekötött szemű TEK-kommandósok és Lázár János fogják újra elásni. A kincsek pontos helyét 50 évre titkosítják, de a biztonság kedvéért Mészáros Lőrinc egy nemzeti dohányboltot is épít majd rá. A kormányfő szerint „Magyarország családi ezüstje” csakis a felcsúti labdarúgó-stadion tőszomszédságában lehet biztonságban, ráadásul így Felcsútnak már addig is meg lesz a maga ezüstje, amíg a falu labdarúgócsapata az NBI-ben nem tör érmes babérokra.

HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/14  •  VI. 29. – VII. 12.
VÁNCSA + PARA + LENGYEL + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Lengyel László: Sajtórebellisek Váncsa István: Ha lesz főispán, akkor a telhetetlen alattvalók egyre többet fognak követelni, lesz főszolgabíró, tanácsnok, kisbíró... Para-Kovács Imre: A jobbágyi körök hisznek a szeretet és összefogás erejében, a 27%-os áfában és a 699 forintos sajtos rolóban Farkasházy Tivadar a be-, majd kimutatkozó Moldováról Smuzewitz Ilona: Éljen a házastársi rátermettség, avagy hogyan legyünk politikusférjként jó igazgatók! Verebes István: A magamfajta ironikus ember iróniája immár hamvasgyenge ahhoz képest, ami ironikus fölött ironizálni szeretne Dési János az egymilliós karórában Fedél nélkült áruló királyfiról, olyan kiskirályok okulására, akik úgysem olvasnak A Heti Kamu megtudta: az Orbán-kormány október végéig meghosszabbítja az Anglia elleni 4:0-ás győzelmet Trunkó Barnabás szerint a KSH statisztikusai szabadságon lehetnek, mert náluk még mindig csak 18% az élelmiszerek drágulása
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.