Megtaláltuk Rogán eltitkolt pincéjét!

Ürmös Zsolt
2014. 04. 16. · Hócipő 2014/08
A 4-es metró kelenföldi állomása valójában Rogán Antal pincéje! A fideszes polgármester szerint a pinceépítők kicsit mélyre fúrtak, így fordulhatott elő, hogy ha Rogán borért indul, a Gellért térig kell sétálnia. Rogán elmondta, átlagos borospince az övé, bár néha furcsa zajokat hall a mélyből, ahonnan gyakran motorzúgás, illetve a „Figyelem, az ajtók zárulnak” mondat hallatszódik fel. Bár a legfurcsább az, amikor jegyeket és bérleteket kérnek tőle az ellenőrök. A polgármester elmondta, még csak most fedezi fel új pincéjét, ahol a jövőben laskagombát szeretne termeszteni. Rogán nagy örömére a pince igen hosszú, hiszen egyik ága például egészen a Keleti pályaudvarig húzódik.

HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2023/7  •  III. 22. – IV. 4.
PARA + VÁNCSA + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + HAVAS + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ + JELENSZKY + FENEKOVÁCS... Smuzewitz Ilona: Petfőy él, akkora, hogy hatalmas, avagy mitől kivan a magyar nemzet! Váncsa István: Feddhetetlen erkölcsiségű kormányzatunk és szentéletű nemzeti nagytőkéseink példamutatásának eredményeképp népünk morális színvonala az egekbe szökött Para-Kovács Imre: Mit szólt volna Orbán anyukája, ha fia a játszótérről egy tömeggyilkossal, egy operettnácival és egy paranoiás börtönőrrel állított volna haza? Farkasházy Tivadar: Ha Gulyás azt mondja, hogy a Föld lapos, és öt elefánt tartja a hátán, azt másnap 470 orgánum szajkózza Verebes István: nagy baj, hogy Orbán és munkatársai minden olyanban ügyesek, amiben ügyetlennek kéne lenniük Havas Henrik nem nyerte el a Szájer József Emlékdíjat Dési János: Áramütés a Kossuth téren A Heti Kamu megtudta, Petőfi után betiltják Csokonayt is, mert A reményhez című verse kormánypuccsot vetít előre
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.