Felcsúton járt a Szeretett Utód

Ürmös Zsolt
2014. 04. 30. · Hócipő 2014/09
Számtalan hazai híresség mellett az észak-koreai vezető, Kim Dzsongun is a helyszínen tekintette meg a Pancho Aréna átadóünnepségét. A Szeretett Utódnak nagyon tetszett az új stadion, bár megjegyezte, egy kicsit több sírás és mozgalmi dal azért még beleférhetett volna a műsorba. Az észak-koreai diktátor – akit az avatóünnepségen inkognitója megőrzése érdekében Mága Zoltánnak maszkíroztak – a mérkőzés után kétórás lelkesítő beszédet tartott a Felcsút focistáinak a hazai csapat öltözőjében, ahol kifejtette, ő is támogatja a rezsicsökkentést, olyannyira, hogy náluk már komplett országrészekben nincs se villany, se gáz, csak azért, hogy a lakosság minél kevesebbet fizessen.

HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2023/20  •  IX. 20. – X. 3.
KÖTCSEI PÖFFETEGEK ÉS KENDERESI KÍSÉRTETEK Para-Kovács Imre: az inflációt a bekokainozott meleg ukrán nácik és a haszonleső kereskedők okozták, a pedagógushiányt Brüsszel, a jövőt pedig a Grincs lopta el Váncsa István: polírozza-e a jó hazafi és erkölcsös honleány egy csődör-szobor heréit? Smuzewitz Ilona: Szia Lőrinc! Nagyon szeretlek! Farkasházy Tivadar szerint Vonának, Jakabnak, Mesterházynak, MZP-nek és Ujhelyinek ki kéne próbálniuk a Kneszetet, Izraelben ugyanis nincs bejutási küszöb Dési János szörnyülködik: a nemváltó óvodások után megjelentek a nemváltó laktanyák is Havas Henrik programot hirdet, miután átveszi a propagandaminisztériumot Rogántól Verebes István születésnapján beszélgetett a 100 éves Navracsics Tiborral Selmeczi Tibor alig várja, hogy Paszkijevics-rendeket osszanak a Haynau laktanyában Nagy Bandó András elképzelte Kocsis Máté megvilágosodását A Heti Kamu megtudta: ha a baloldal kormányozna, nem jutna pénz propaganda-plakátra sem!
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.