Felcsúton járt a Szeretett Utód

Ürmös Zsolt
2014. 04. 30. · Hócipő 2014/09
Számtalan hazai híresség mellett az észak-koreai vezető, Kim Dzsongun is a helyszínen tekintette meg a Pancho Aréna átadóünnepségét. A Szeretett Utódnak nagyon tetszett az új stadion, bár megjegyezte, egy kicsit több sírás és mozgalmi dal azért még beleférhetett volna a műsorba. Az észak-koreai diktátor – akit az avatóünnepségen inkognitója megőrzése érdekében Mága Zoltánnak maszkíroztak – a mérkőzés után kétórás lelkesítő beszédet tartott a Felcsút focistáinak a hazai csapat öltözőjében, ahol kifejtette, ő is támogatja a rezsicsökkentést, olyannyira, hogy náluk már komplett országrészekben nincs se villany, se gáz, csak azért, hogy a lakosság minél kevesebbet fizessen.

HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/14  •  VI. 29. – VII. 12.
VÁNCSA + PARA + LENGYEL + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Lengyel László: Sajtórebellisek Váncsa István: Ha lesz főispán, akkor a telhetetlen alattvalók egyre többet fognak követelni, lesz főszolgabíró, tanácsnok, kisbíró... Para-Kovács Imre: A jobbágyi körök hisznek a szeretet és összefogás erejében, a 27%-os áfában és a 699 forintos sajtos rolóban Farkasházy Tivadar a be-, majd kimutatkozó Moldováról Smuzewitz Ilona: Éljen a házastársi rátermettség, avagy hogyan legyünk politikusférjként jó igazgatók! Verebes István: A magamfajta ironikus ember iróniája immár hamvasgyenge ahhoz képest, ami ironikus fölött ironizálni szeretne Dési János az egymilliós karórában Fedél nélkült áruló királyfiról, olyan kiskirályok okulására, akik úgysem olvasnak A Heti Kamu megtudta: az Orbán-kormány október végéig meghosszabbítja az Anglia elleni 4:0-ás győzelmet Trunkó Barnabás szerint a KSH statisztikusai szabadságon lehetnek, mert náluk még mindig csak 18% az élelmiszerek drágulása
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.