Felcsúton járt a Szeretett Utód

Ürmös Zsolt
2014. 04. 30. · Hócipő 2014/09
Számtalan hazai híresség mellett az észak-koreai vezető, Kim Dzsongun is a helyszínen tekintette meg a Pancho Aréna átadóünnepségét. A Szeretett Utódnak nagyon tetszett az új stadion, bár megjegyezte, egy kicsit több sírás és mozgalmi dal azért még beleférhetett volna a műsorba. Az észak-koreai diktátor – akit az avatóünnepségen inkognitója megőrzése érdekében Mága Zoltánnak maszkíroztak – a mérkőzés után kétórás lelkesítő beszédet tartott a Felcsút focistáinak a hazai csapat öltözőjében, ahol kifejtette, ő is támogatja a rezsicsökkentést, olyannyira, hogy náluk már komplett országrészekben nincs se villany, se gáz, csak azért, hogy a lakosság minél kevesebbet fizessen.

HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2023/7  •  III. 22. – IV. 4.
PARA + VÁNCSA + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + HAVAS + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ + JELENSZKY + FENEKOVÁCS... Smuzewitz Ilona: Petfőy él, akkora, hogy hatalmas, avagy mitől kivan a magyar nemzet! Váncsa István: Feddhetetlen erkölcsiségű kormányzatunk és szentéletű nemzeti nagytőkéseink példamutatásának eredményeképp népünk morális színvonala az egekbe szökött Para-Kovács Imre: Mit szólt volna Orbán anyukája, ha fia a játszótérről egy tömeggyilkossal, egy operettnácival és egy paranoiás börtönőrrel állított volna haza? Farkasházy Tivadar: Ha Gulyás azt mondja, hogy a Föld lapos, és öt elefánt tartja a hátán, azt másnap 470 orgánum szajkózza Verebes István: nagy baj, hogy Orbán és munkatársai minden olyanban ügyesek, amiben ügyetlennek kéne lenniük Havas Henrik nem nyerte el a Szájer József Emlékdíjat Dési János: Áramütés a Kossuth téren A Heti Kamu megtudta, Petőfi után betiltják Csokonayt is, mert A reményhez című verse kormánypuccsot vetít előre
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.