Kormányprogram helyett focilabdát nyújtott be Orbán

Ürmös Zsolt
2014. 05. 14. · Hócipő 2014/10
Az elmúlt 24 év hagyományát megszakítva, idén kormányprogram helyett egy focilabdát terjesztett a parlament elé a köztársasági elnök által felkért miniszterelnök-jelölt, Orbán Viktor. Kormánypárti politikusok szerint a benyújtott focilabda sokkal többet ér bármilyen kormányprogramnál, hiszen azt Kövér László bajuszszőréből készült cérnával varrta össze Selmeczi Gabriella, egy Semjén Zsolt által lőtt vaddisznó bőréből. Az elkészült labdát pedig Mészáros Lőrinc és Simicska Lajos pumpálta fel, eredeti felcsúti levegővel. A labdát ráadásul Schmitt Pál is ellátta kézjegyével, ami így már az egész nemzet egységét szimbolizálja.

HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/14  •  VI. 29. – VII. 12.
VÁNCSA + PARA + LENGYEL + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Lengyel László: Sajtórebellisek Váncsa István: Ha lesz főispán, akkor a telhetetlen alattvalók egyre többet fognak követelni, lesz főszolgabíró, tanácsnok, kisbíró... Para-Kovács Imre: A jobbágyi körök hisznek a szeretet és összefogás erejében, a 27%-os áfában és a 699 forintos sajtos rolóban Farkasházy Tivadar a be-, majd kimutatkozó Moldováról Smuzewitz Ilona: Éljen a házastársi rátermettség, avagy hogyan legyünk politikusférjként jó igazgatók! Verebes István: A magamfajta ironikus ember iróniája immár hamvasgyenge ahhoz képest, ami ironikus fölött ironizálni szeretne Dési János az egymilliós karórában Fedél nélkült áruló királyfiról, olyan kiskirályok okulására, akik úgysem olvasnak A Heti Kamu megtudta: az Orbán-kormány október végéig meghosszabbítja az Anglia elleni 4:0-ás győzelmet Trunkó Barnabás szerint a KSH statisztikusai szabadságon lehetnek, mert náluk még mindig csak 18% az élelmiszerek drágulása
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.