Kormányprogram helyett focilabdát nyújtott be Orbán

Ürmös Zsolt
2014. 05. 14. · Hócipő 2014/10
Az elmúlt 24 év hagyományát megszakítva, idén kormányprogram helyett egy focilabdát terjesztett a parlament elé a köztársasági elnök által felkért miniszterelnök-jelölt, Orbán Viktor. Kormánypárti politikusok szerint a benyújtott focilabda sokkal többet ér bármilyen kormányprogramnál, hiszen azt Kövér László bajuszszőréből készült cérnával varrta össze Selmeczi Gabriella, egy Semjén Zsolt által lőtt vaddisznó bőréből. Az elkészült labdát pedig Mészáros Lőrinc és Simicska Lajos pumpálta fel, eredeti felcsúti levegővel. A labdát ráadásul Schmitt Pál is ellátta kézjegyével, ami így már az egész nemzet egységét szimbolizálja.

HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2023/12  •  V. 31. – VI. 13.
FELCSÚTI MÁTYÁS 60
Énekszó és pávatánc köszöntse!
Váncsa István: olyan hosszúak a kórházi várólisták, hogy 7,6 milliárd év múlva érünk a végére, mikor a Nap vörös óriássá duzzad, addig meg csak kibírjuk valahogy Para-Kovács Imre aggódik, nem lesz-e baj abból, hogy a katari emír hamarabb gratulált Erdogan győzelméhez, mint a magyar miniszterelnök Farkasházy Tivadar: a Barátság-kőolajvezeték itteni végét megtekintő szovjet turistacsoportról Smuzewitz Ilona: Majdnem béremelést kaptak a tanárok Kéri László megszerezte a vezér 60. születésnapja alkalmából történő spontán felköszöntésének forgatókönyvét Havas Henriket bízták meg a szittya gondolkodású új honvédfőparancsnok felkészítésével Verebes István Vágó Istvánra emlékezik Dési János: a nép koszos zoknival fogja megdobálni az utolsó lap szerkesztőségét, amely tévedésből megírja az igazságot A Heti Kamu megtudta: ezentúl a greenwichi időhöz mérik a mentők kiérkezését Figyelem! Mától hetven helyett hatvannal kezdődik a pesti trolik számozása!
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.