Botrány! A héten nem avattak új stadiont

Ürmös Zsolt
2014. 05. 14. · Hócipő 2014/10
A hírek szerint máris komoly változások, akár személycserék is várhatók az új Orbán-kormányban, miután az első kormányülésen kiderült, hogy a héten még nem adtak át egyetlen új stadiont sem, sőt több vidéki pálya állapota tovább romlott. A hírre a kormányfő meglehetősen idegesen reagált, követelve a felelősök megnevezését. Az ügyben a kormánypártok parlamenti vizsgálóbizottság felállítását javasolják, és bejelentették egy olyan könnyűszerkezetes mobil stadion felépítését, amelyet, a kormányfő vidéki útjai során bárhol és bármikor újra és újra átadhat.

HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2024/11  •  V. 22. – VI. 4.
Para-Kovács Imre: mi járhatott a fékezhetetlen agyvelejű külügyér, Szijjártó fejében, amikor kiderült, hogy az oroszok már nem csak a spájzban vannak? Smuzewitz Ilona: azért sújtotta egyedül a magyar embereket a háborús infláció, mert a magyar kormány békepárti Váncsa István a magyarok fehérneműjében kutakodó Putyinról Farkasházy Tivadar: nade mit keresett egyszerre Budapesten Ahmedinezsád és Hszi Cin-ping, akinek annyira zárt volt a programja, hogy még összerakni sem lehetett? Havas Henrik fültanúja volt, milyen mestertervvel akarja Orbán Viktor magunk mögött tartani Bulgáriát Lendvai Ildikó Orbán titkoskampányáról, amit Orbán üres utcákon tart Dési János: Vajon elhiszi-e Mészáros Lőrinc, hogy a nála parkoló ezermilliárd az övé? Verebes István újabb Örkényiádái Selmeczi Tibor a mosoly országáról (Kína) és a kész röhejről (Magyarország) A Heti Kamu megtudta, pirossapkás kínai önkéntesek segítik majd a margitszigeti Békemenetet is.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.