A CÖF oszthatja a Norvég Alap pénzeit

Ürmös Zsolt
2014. 05. 28. · Hócipő 2014/11
Az alap pénzeire pályázati űrlap kitöltése helyett úgynevezett spontán Békemenetekkel lehet pályázni. A pályázókra órát szerelnek, és a kormány melletti sétálással megtett távolságok függvényében kapják majd a támogatást – jelentette ki Lázár János. A fideszes politikus szerint a Civil Összefogás Fórum garancia rá, hogy a Norvég Alap támogatása politikától mentesen kerül majd kiosztásra. Ez az elosztás amellett, hogy az egészséges életmódra ösztönöz, sokkal igazságosabb is, hiszen a pályázók egy nemes ügy érdekében sétálgatnak is. A kiszivárgott hírek szerint a legtöbb támogatást az a szervezet zsebelheti majd be, amelyik vállalja, kisétál egészen Norvégiáig.

HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2023/12  •  V. 31. – VI. 13.
FELCSÚTI MÁTYÁS 60
Énekszó és pávatánc köszöntse!
Váncsa István: olyan hosszúak a kórházi várólisták, hogy 7,6 milliárd év múlva érünk a végére, mikor a Nap vörös óriássá duzzad, addig meg csak kibírjuk valahogy Para-Kovács Imre aggódik, nem lesz-e baj abból, hogy a katari emír hamarabb gratulált Erdogan győzelméhez, mint a magyar miniszterelnök Farkasházy Tivadar: a Barátság-kőolajvezeték itteni végét megtekintő szovjet turistacsoportról Smuzewitz Ilona: Majdnem béremelést kaptak a tanárok Kéri László megszerezte a vezér 60. születésnapja alkalmából történő spontán felköszöntésének forgatókönyvét Havas Henriket bízták meg a szittya gondolkodású új honvédfőparancsnok felkészítésével Verebes István Vágó Istvánra emlékezik Dési János: a nép koszos zoknival fogja megdobálni az utolsó lap szerkesztőségét, amely tévedésből megírja az igazságot A Heti Kamu megtudta: ezentúl a greenwichi időhöz mérik a mentők kiérkezését Figyelem! Mától hetven helyett hatvannal kezdődik a pesti trolik számozása!
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.