Kerényi lehet az Origo új főszerkesztője

Ürmös Zsolt
2014. 06. 11. · Hócipő 2014/12

Kiszivárgott hírek szerint augusztus elsejével Kerényi Imre veszi át Magyarország piacvezető online portáljának szerkesztőségi irányítását. „Az origo-kronika.hu a változó médiafogyasztási szokásokhoz alkalmazkodva, a jövőben nagyobb hangsúlyt kíván fektetni a pozitív típusú tartalomelőállítás stratégiájának megvalósítására. A jelszó: Keresd a jót! Az Origo Krónika nem harcol, hanem örömöt mond. Kinyílott a pitypang? Megírom! Csökkent a rezsim? Megírom! Felépült a stadion? Megírom! Kétmillióba került az államtitkár hotelszobája? Ö… ezt nem írom meg!” – áll a hírportál közleményében.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2023/12  •  V. 31. – VI. 13.
FELCSÚTI MÁTYÁS 60
Énekszó és pávatánc köszöntse!
Váncsa István: olyan hosszúak a kórházi várólisták, hogy 7,6 milliárd év múlva érünk a végére, mikor a Nap vörös óriássá duzzad, addig meg csak kibírjuk valahogy Para-Kovács Imre aggódik, nem lesz-e baj abból, hogy a katari emír hamarabb gratulált Erdogan győzelméhez, mint a magyar miniszterelnök Farkasházy Tivadar: a Barátság-kőolajvezeték itteni végét megtekintő szovjet turistacsoportról Smuzewitz Ilona: Majdnem béremelést kaptak a tanárok Kéri László megszerezte a vezér 60. születésnapja alkalmából történő spontán felköszöntésének forgatókönyvét Havas Henriket bízták meg a szittya gondolkodású új honvédfőparancsnok felkészítésével Verebes István Vágó Istvánra emlékezik Dési János: a nép koszos zoknival fogja megdobálni az utolsó lap szerkesztőségét, amely tévedésből megírja az igazságot A Heti Kamu megtudta: ezentúl a greenwichi időhöz mérik a mentők kiérkezését Figyelem! Mától hetven helyett hatvannal kezdődik a pesti trolik számozása!
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.