Kerényi lehet az Origo új főszerkesztője

Ürmös Zsolt
2014. 06. 11. · Hócipő 2014/12

Kiszivárgott hírek szerint augusztus elsejével Kerényi Imre veszi át Magyarország piacvezető online portáljának szerkesztőségi irányítását. „Az origo-kronika.hu a változó médiafogyasztási szokásokhoz alkalmazkodva, a jövőben nagyobb hangsúlyt kíván fektetni a pozitív típusú tartalomelőállítás stratégiájának megvalósítására. A jelszó: Keresd a jót! Az Origo Krónika nem harcol, hanem örömöt mond. Kinyílott a pitypang? Megírom! Csökkent a rezsim? Megírom! Felépült a stadion? Megírom! Kétmillióba került az államtitkár hotelszobája? Ö… ezt nem írom meg!” – áll a hírportál közleményében.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2024/8  •  IV. 10. – IV. 23.
Sulyok Papa Doc: Zsidólakás
és zsidóbútor után olvasson
zsidókutya-igénylésekről is!
Para-Kovács Imre: Hamburgerekkel lehet a szemétdombra juttatni a Fidesz nevű állampártot, nem tárkonyszószos pirított pisztránggal! Váncsa István: embercsoport saját magának önszántából ennyire hülye nevet nem találhat ki, mint hogy Talpra Magyarok Közössége Smuzewitz Ilona: az úgynevezett ellenzéki pártok is megmondták, hogy nem Magyar a messiás, de ha olyan nagy a szükség a messiásra, ők vállalják Farkasházy Tivadar szerint a brazil Bolsonarónak Kisvárdára vagy Mezőkövesdre kéne igazolnia, de még mielőtt kiesnek Havas Henrik belecsöppent a Békemenet transzparenskészítőinek mindennapjaiba, és megtudta, azzal fognak vonulni, hogy: Elfoglaljuk Brüsszelt, mert Magyar Péter egy geci! Dési János a miniszterelnök (apjának) hatvanpusztai pálmaházában ugrándozó majmokról Verebes István újabb Örkényiádái A Heti Kamu megtudta: Tiborcz Istvan árufeltöltőnek állt, hogy belülről foglalja el a SPAR-t.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.