Kerényi lehet az Origo új főszerkesztője

Ürmös Zsolt
2014. 06. 11. · Hócipő 2014/12

Kiszivárgott hírek szerint augusztus elsejével Kerényi Imre veszi át Magyarország piacvezető online portáljának szerkesztőségi irányítását. „Az origo-kronika.hu a változó médiafogyasztási szokásokhoz alkalmazkodva, a jövőben nagyobb hangsúlyt kíván fektetni a pozitív típusú tartalomelőállítás stratégiájának megvalósítására. A jelszó: Keresd a jót! Az Origo Krónika nem harcol, hanem örömöt mond. Kinyílott a pitypang? Megírom! Csökkent a rezsim? Megírom! Felépült a stadion? Megírom! Kétmillióba került az államtitkár hotelszobája? Ö… ezt nem írom meg!” – áll a hírportál közleményében.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/14  •  VI. 29. – VII. 12.
VÁNCSA + PARA + LENGYEL + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Lengyel László: Sajtórebellisek Váncsa István: Ha lesz főispán, akkor a telhetetlen alattvalók egyre többet fognak követelni, lesz főszolgabíró, tanácsnok, kisbíró... Para-Kovács Imre: A jobbágyi körök hisznek a szeretet és összefogás erejében, a 27%-os áfában és a 699 forintos sajtos rolóban Farkasházy Tivadar a be-, majd kimutatkozó Moldováról Smuzewitz Ilona: Éljen a házastársi rátermettség, avagy hogyan legyünk politikusférjként jó igazgatók! Verebes István: A magamfajta ironikus ember iróniája immár hamvasgyenge ahhoz képest, ami ironikus fölött ironizálni szeretne Dési János az egymilliós karórában Fedél nélkült áruló királyfiról, olyan kiskirályok okulására, akik úgysem olvasnak A Heti Kamu megtudta: az Orbán-kormány október végéig meghosszabbítja az Anglia elleni 4:0-ás győzelmet Trunkó Barnabás szerint a KSH statisztikusai szabadságon lehetnek, mert náluk még mindig csak 18% az élelmiszerek drágulása
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.