Suarezzel erősítene Pintér

Ürmös Zsolt
2014. 07. 09. · Hócipő 2014/14

Noha a FIFA négy hónapra eltiltotta, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát lenyűgözte Luis Suarez harapása az olaszok elleni meccsen. „Végre egy igazán harapós játékos! Mike Tyson óta nem láttam ilyen harci szellemet!” – nyilatkozta a meccs után Pintér Attila. Az edző szerint pont ilyen focistákra volna szükség a magyar válogatottban is, akik láthatóan foggal, körömmel harcolnak a sikerért, és ha kell, megeszik az ellenfelet vacsorára. Csányi Sándor bejelentette, a Puskás Akadémián hamarosan beindítják a Suarez-programot, melynek keretében a magyar focistákat már fiatal korban Chiellini-képekkel csibészelik be. Az akadémia bejáratára mindenesetre már kikerült a felirat:
VIGYÁZAT, A FOCISTÁK HARAPNAK!
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/14  •  VI. 29. – VII. 12.
VÁNCSA + PARA + LENGYEL + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Lengyel László: Sajtórebellisek Váncsa István: Ha lesz főispán, akkor a telhetetlen alattvalók egyre többet fognak követelni, lesz főszolgabíró, tanácsnok, kisbíró... Para-Kovács Imre: A jobbágyi körök hisznek a szeretet és összefogás erejében, a 27%-os áfában és a 699 forintos sajtos rolóban Farkasházy Tivadar a be-, majd kimutatkozó Moldováról Smuzewitz Ilona: Éljen a házastársi rátermettség, avagy hogyan legyünk politikusférjként jó igazgatók! Verebes István: A magamfajta ironikus ember iróniája immár hamvasgyenge ahhoz képest, ami ironikus fölött ironizálni szeretne Dési János az egymilliós karórában Fedél nélkült áruló királyfiról, olyan kiskirályok okulására, akik úgysem olvasnak A Heti Kamu megtudta: az Orbán-kormány október végéig meghosszabbítja az Anglia elleni 4:0-ás győzelmet Trunkó Barnabás szerint a KSH statisztikusai szabadságon lehetnek, mert náluk még mindig csak 18% az élelmiszerek drágulása
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.