Suarezzel erősítene Pintér

Ürmös Zsolt
2014. 07. 09. · Hócipő 2014/14

Noha a FIFA négy hónapra eltiltotta, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát lenyűgözte Luis Suarez harapása az olaszok elleni meccsen. „Végre egy igazán harapós játékos! Mike Tyson óta nem láttam ilyen harci szellemet!” – nyilatkozta a meccs után Pintér Attila. Az edző szerint pont ilyen focistákra volna szükség a magyar válogatottban is, akik láthatóan foggal, körömmel harcolnak a sikerért, és ha kell, megeszik az ellenfelet vacsorára. Csányi Sándor bejelentette, a Puskás Akadémián hamarosan beindítják a Suarez-programot, melynek keretében a magyar focistákat már fiatal korban Chiellini-képekkel csibészelik be. Az akadémia bejáratára mindenesetre már kikerült a felirat:
VIGYÁZAT, A FOCISTÁK HARAPNAK!
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2023/12  •  V. 31. – VI. 13.
FELCSÚTI MÁTYÁS 60
Énekszó és pávatánc köszöntse!
Váncsa István: olyan hosszúak a kórházi várólisták, hogy 7,6 milliárd év múlva érünk a végére, mikor a Nap vörös óriássá duzzad, addig meg csak kibírjuk valahogy Para-Kovács Imre aggódik, nem lesz-e baj abból, hogy a katari emír hamarabb gratulált Erdogan győzelméhez, mint a magyar miniszterelnök Farkasházy Tivadar: a Barátság-kőolajvezeték itteni végét megtekintő szovjet turistacsoportról Smuzewitz Ilona: Majdnem béremelést kaptak a tanárok Kéri László megszerezte a vezér 60. születésnapja alkalmából történő spontán felköszöntésének forgatókönyvét Havas Henriket bízták meg a szittya gondolkodású új honvédfőparancsnok felkészítésével Verebes István Vágó Istvánra emlékezik Dési János: a nép koszos zoknival fogja megdobálni az utolsó lap szerkesztőségét, amely tévedésből megírja az igazságot A Heti Kamu megtudta: ezentúl a greenwichi időhöz mérik a mentők kiérkezését Figyelem! Mától hetven helyett hatvannal kezdődik a pesti trolik számozása!
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.