Suarezzel erősítene Pintér

Ürmös Zsolt
2014. 07. 09. · Hócipő 2014/14

Noha a FIFA négy hónapra eltiltotta, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát lenyűgözte Luis Suarez harapása az olaszok elleni meccsen. „Végre egy igazán harapós játékos! Mike Tyson óta nem láttam ilyen harci szellemet!” – nyilatkozta a meccs után Pintér Attila. Az edző szerint pont ilyen focistákra volna szükség a magyar válogatottban is, akik láthatóan foggal, körömmel harcolnak a sikerért, és ha kell, megeszik az ellenfelet vacsorára. Csányi Sándor bejelentette, a Puskás Akadémián hamarosan beindítják a Suarez-programot, melynek keretében a magyar focistákat már fiatal korban Chiellini-képekkel csibészelik be. Az akadémia bejáratára mindenesetre már kikerült a felirat:
VIGYÁZAT, A FOCISTÁK HARAPNAK!
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2024/13  •  VI. 19. – VII. 2.
Para-Kovács Imre: a liberális demokrácia legnagyobb ellensége a liberális demokrácia Váncsa István: Európa helyett Putyin ánuszát választottuk, de folyton kacsingatunk a lyukon kifelé Smuzewitz Ilona: Kitört a világbéke, a magyar emberek mentették meg a világot! Farkasházy Tivadar a főpolgármesterség és az Amatőr Biciklisták Szövetségének összekeveréséről Havas Henrik a karmelita erkélyén szalonnázott Orbánnal, a többieknek meghagyták a zöldhagymát Dési János: Hogyan hat az atomháborúra, hogy polgármester maradt, akinek a felesége átesett a vak komondoron? Verebes István újabb örkényiádái Selmeczi Tibor: Minden háború utáni békének az a célja, hogy megalapozza a következő háborút A Heti Kamu megtudta: Szentkirályi Alexandra nyerte az újraszámlálást, az LMP színeiben induló fideszes közlekedéspolitikai szakember pedig a felcsúti kisvasúton lesz masiniszta
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.