Jön az Erzsébet-utalvány a kockáknak

Ürmös Zsolt
2014. 10. 29. · Hócipő 2014/22
Kiszivárgott hírek szerint internetadóra is felhasználható Erzsébet-utalványt vezet be a kormány, így próbálva meg elejét venni a tüntetéseknek.Időközben tovább puhult a törvénytervezet. Hírek szerint adómentesen lesznek látogathatók majd a Fidesz, a Magyar Nemzet és a Hír TV oldalai. A letöltött rezsicsökkentés-reklámvideókkal pedig még pénzt is lehet keresni. Ugyanakkor a Békemenet tagjaként megtett kilométereket is le lehet vonni a kilobyte-okból, így csökkentve az adó mértékét. Kormányközeli közösségioldal-szakértők pedig a Facebook-függőkön próbálnak segíteni azzal, hogy a volt polgári körösöket egy új, adómentes közösségi oldalra, a Fideszbook-ra gyűjtenék össze.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2023/7  •  III. 22. – IV. 4.
PARA + VÁNCSA + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + HAVAS + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ + JELENSZKY + FENEKOVÁCS... Smuzewitz Ilona: Petfőy él, akkora, hogy hatalmas, avagy mitől kivan a magyar nemzet! Váncsa István: Feddhetetlen erkölcsiségű kormányzatunk és szentéletű nemzeti nagytőkéseink példamutatásának eredményeképp népünk morális színvonala az egekbe szökött Para-Kovács Imre: Mit szólt volna Orbán anyukája, ha fia a játszótérről egy tömeggyilkossal, egy operettnácival és egy paranoiás börtönőrrel állított volna haza? Farkasházy Tivadar: Ha Gulyás azt mondja, hogy a Föld lapos, és öt elefánt tartja a hátán, azt másnap 470 orgánum szajkózza Verebes István: nagy baj, hogy Orbán és munkatársai minden olyanban ügyesek, amiben ügyetlennek kéne lenniük Havas Henrik nem nyerte el a Szájer József Emlékdíjat Dési János: Áramütés a Kossuth téren A Heti Kamu megtudta, Petőfi után betiltják Csokonayt is, mert A reményhez című verse kormánypuccsot vetít előre
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.