Jön az Erzsébet-utalvány a kockáknak

Ürmös Zsolt
2014. 10. 29. · Hócipő 2014/22
Kiszivárgott hírek szerint internetadóra is felhasználható Erzsébet-utalványt vezet be a kormány, így próbálva meg elejét venni a tüntetéseknek.Időközben tovább puhult a törvénytervezet. Hírek szerint adómentesen lesznek látogathatók majd a Fidesz, a Magyar Nemzet és a Hír TV oldalai. A letöltött rezsicsökkentés-reklámvideókkal pedig még pénzt is lehet keresni. Ugyanakkor a Békemenet tagjaként megtett kilométereket is le lehet vonni a kilobyte-okból, így csökkentve az adó mértékét. Kormányközeli közösségioldal-szakértők pedig a Facebook-függőkön próbálnak segíteni azzal, hogy a volt polgári körösöket egy új, adómentes közösségi oldalra, a Fideszbook-ra gyűjtenék össze.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/14  •  VI. 29. – VII. 12.
VÁNCSA + PARA + LENGYEL + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Lengyel László: Sajtórebellisek Váncsa István: Ha lesz főispán, akkor a telhetetlen alattvalók egyre többet fognak követelni, lesz főszolgabíró, tanácsnok, kisbíró... Para-Kovács Imre: A jobbágyi körök hisznek a szeretet és összefogás erejében, a 27%-os áfában és a 699 forintos sajtos rolóban Farkasházy Tivadar a be-, majd kimutatkozó Moldováról Smuzewitz Ilona: Éljen a házastársi rátermettség, avagy hogyan legyünk politikusférjként jó igazgatók! Verebes István: A magamfajta ironikus ember iróniája immár hamvasgyenge ahhoz képest, ami ironikus fölött ironizálni szeretne Dési János az egymilliós karórában Fedél nélkült áruló királyfiról, olyan kiskirályok okulására, akik úgysem olvasnak A Heti Kamu megtudta: az Orbán-kormány október végéig meghosszabbítja az Anglia elleni 4:0-ás győzelmet Trunkó Barnabás szerint a KSH statisztikusai szabadságon lehetnek, mert náluk még mindig csak 18% az élelmiszerek drágulása
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.