Itt a gigaadó!

Ürmös Zsolt
2014. 11. 12. · Hócipő 2014/23
Márton-napi adózást vezet be a kormány – jelentette be Varga Mihály gazdasági miniszter. A kormány így próbálja pótolni a költségvetésből a netadó eltörlésével kieső több milliárd forintot. Varga elmondta, hogy ez az ötlet is személyesen a miniszterelnöktől jött, aki kijelentette, márpedig akkor is meg kell valakinek fizetnie a gigánkénti 150 forintot.Mivel az interneten kívül csak a libáknak van gigája, ezért adta magát az ötlet, hogy a kieső bevételt a libatenyésztők fizessék meg. Az új adófajtát libatöméskor kell majd befizetni, mégpedig úgy, hogy a gazda a liba mellett az adóhivatal zsebét is folyamatosan tömi.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2023/7  •  III. 22. – IV. 4.
PARA + VÁNCSA + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + HAVAS + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ + JELENSZKY + FENEKOVÁCS... Smuzewitz Ilona: Petfőy él, akkora, hogy hatalmas, avagy mitől kivan a magyar nemzet! Váncsa István: Feddhetetlen erkölcsiségű kormányzatunk és szentéletű nemzeti nagytőkéseink példamutatásának eredményeképp népünk morális színvonala az egekbe szökött Para-Kovács Imre: Mit szólt volna Orbán anyukája, ha fia a játszótérről egy tömeggyilkossal, egy operettnácival és egy paranoiás börtönőrrel állított volna haza? Farkasházy Tivadar: Ha Gulyás azt mondja, hogy a Föld lapos, és öt elefánt tartja a hátán, azt másnap 470 orgánum szajkózza Verebes István: nagy baj, hogy Orbán és munkatársai minden olyanban ügyesek, amiben ügyetlennek kéne lenniük Havas Henrik nem nyerte el a Szájer József Emlékdíjat Dési János: Áramütés a Kossuth téren A Heti Kamu megtudta, Petőfi után betiltják Csokonayt is, mert A reményhez című verse kormánypuccsot vetít előre
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.