Jönnek a Forint Patyolatok!

Ürmös Zsolt
2014. 11. 12. · Hócipő 2014/23
Nemzeti Pénzmosók létrehozását jelentette be Matolcsy György. A Magyar Nemzeti Bank elnöke Lázár Jánossal írt alá megállapodást arról, hogy az MNB felügyelete mellett úgynevezett Forint Patyolatokat hoznak létre, ahol a képviselők tisztára tudják mosni frissen szerzett vagyonukat.A pénzmosó automaták mosópor helyett speciális, úgynevezett pénzmosó dióval tisztítanak majd, ami mindössze 10% veszteséggel legalizálja a fekete vagyonokat. A programok között választható lesz a kímélő off­shore mosás, az előáztatásos fiktívszámla-habosítás, az energiatakarékos ÁFA- visszaigénylő öblítés, és a 90 fokos villa és stadion-centrifugálás is.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2023/7  •  III. 22. – IV. 4.
PARA + VÁNCSA + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + HAVAS + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ + JELENSZKY + FENEKOVÁCS... Smuzewitz Ilona: Petfőy él, akkora, hogy hatalmas, avagy mitől kivan a magyar nemzet! Váncsa István: Feddhetetlen erkölcsiségű kormányzatunk és szentéletű nemzeti nagytőkéseink példamutatásának eredményeképp népünk morális színvonala az egekbe szökött Para-Kovács Imre: Mit szólt volna Orbán anyukája, ha fia a játszótérről egy tömeggyilkossal, egy operettnácival és egy paranoiás börtönőrrel állított volna haza? Farkasházy Tivadar: Ha Gulyás azt mondja, hogy a Föld lapos, és öt elefánt tartja a hátán, azt másnap 470 orgánum szajkózza Verebes István: nagy baj, hogy Orbán és munkatársai minden olyanban ügyesek, amiben ügyetlennek kéne lenniük Havas Henrik nem nyerte el a Szájer József Emlékdíjat Dési János: Áramütés a Kossuth téren A Heti Kamu megtudta, Petőfi után betiltják Csokonayt is, mert A reményhez című verse kormánypuccsot vetít előre
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.