Jönnek a Forint Patyolatok!

Ürmös Zsolt
2014. 11. 12. · Hócipő 2014/23
Nemzeti Pénzmosók létrehozását jelentette be Matolcsy György. A Magyar Nemzeti Bank elnöke Lázár Jánossal írt alá megállapodást arról, hogy az MNB felügyelete mellett úgynevezett Forint Patyolatokat hoznak létre, ahol a képviselők tisztára tudják mosni frissen szerzett vagyonukat.A pénzmosó automaták mosópor helyett speciális, úgynevezett pénzmosó dióval tisztítanak majd, ami mindössze 10% veszteséggel legalizálja a fekete vagyonokat. A programok között választható lesz a kímélő off­shore mosás, az előáztatásos fiktívszámla-habosítás, az energiatakarékos ÁFA- visszaigénylő öblítés, és a 90 fokos villa és stadion-centrifugálás is.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2024/8  •  IV. 10. – IV. 23.
Sulyok Papa Doc: Zsidólakás
és zsidóbútor után olvasson
zsidókutya-igénylésekről is!
Para-Kovács Imre: Hamburgerekkel lehet a szemétdombra juttatni a Fidesz nevű állampártot, nem tárkonyszószos pirított pisztránggal! Váncsa István: embercsoport saját magának önszántából ennyire hülye nevet nem találhat ki, mint hogy Talpra Magyarok Közössége Smuzewitz Ilona: az úgynevezett ellenzéki pártok is megmondták, hogy nem Magyar a messiás, de ha olyan nagy a szükség a messiásra, ők vállalják Farkasházy Tivadar szerint a brazil Bolsonarónak Kisvárdára vagy Mezőkövesdre kéne igazolnia, de még mielőtt kiesnek Havas Henrik belecsöppent a Békemenet transzparenskészítőinek mindennapjaiba, és megtudta, azzal fognak vonulni, hogy: Elfoglaljuk Brüsszelt, mert Magyar Péter egy geci! Dési János a miniszterelnök (apjának) hatvanpusztai pálmaházában ugrándozó majmokról Verebes István újabb Örkényiádái A Heti Kamu megtudta: Tiborcz Istvan árufeltöltőnek állt, hogy belülről foglalja el a SPAR-t.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.