Jönnek a Forint Patyolatok!

Ürmös Zsolt
2014. 11. 12. · Hócipő 2014/23
Nemzeti Pénzmosók létrehozását jelentette be Matolcsy György. A Magyar Nemzeti Bank elnöke Lázár Jánossal írt alá megállapodást arról, hogy az MNB felügyelete mellett úgynevezett Forint Patyolatokat hoznak létre, ahol a képviselők tisztára tudják mosni frissen szerzett vagyonukat.A pénzmosó automaták mosópor helyett speciális, úgynevezett pénzmosó dióval tisztítanak majd, ami mindössze 10% veszteséggel legalizálja a fekete vagyonokat. A programok között választható lesz a kímélő off­shore mosás, az előáztatásos fiktívszámla-habosítás, az energiatakarékos ÁFA- visszaigénylő öblítés, és a 90 fokos villa és stadion-centrifugálás is.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2023/20  •  IX. 20. – X. 3.
KÖTCSEI PÖFFETEGEK ÉS KENDERESI KÍSÉRTETEK Para-Kovács Imre: az inflációt a bekokainozott meleg ukrán nácik és a haszonleső kereskedők okozták, a pedagógushiányt Brüsszel, a jövőt pedig a Grincs lopta el Váncsa István: polírozza-e a jó hazafi és erkölcsös honleány egy csődör-szobor heréit? Smuzewitz Ilona: Szia Lőrinc! Nagyon szeretlek! Farkasházy Tivadar szerint Vonának, Jakabnak, Mesterházynak, MZP-nek és Ujhelyinek ki kéne próbálniuk a Kneszetet, Izraelben ugyanis nincs bejutási küszöb Dési János szörnyülködik: a nemváltó óvodások után megjelentek a nemváltó laktanyák is Havas Henrik programot hirdet, miután átveszi a propagandaminisztériumot Rogántól Verebes István születésnapján beszélgetett a 100 éves Navracsics Tiborral Selmeczi Tibor alig várja, hogy Paszkijevics-rendeket osszanak a Haynau laktanyában Nagy Bandó András elképzelte Kocsis Máté megvilágosodását A Heti Kamu megtudta: ha a baloldal kormányozna, nem jutna pénz propaganda-plakátra sem!
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.