Kim Dzsongun Felcsúton

Ürmös Zsolt
2014. 11. 26. · Hócipő 2014/24
Az azeri elnök után újabb magas rangú keleti vendég látogatott hazánkba. Rövid, nem hivatalos találkozóra ugyanis Felcsútra érkezett Kim Dzsongun. A szeretett utód megtekintette Mészáros Lőrinc új mangalicatelepét, amihez szívből gratulált, kiemelve, hogy ilyen szép munkatábort még sehol nem látott. Majd Mészáros Lőrinctől afelől érdeklődött, melyik épület alkalmas föld-levegő rakéták tárolására.


A felcsúti vállalkozó a találkozót végigjegyzetelte, arra a kérdésre pedig, hogy miért pont őt tüntette ki látogatásával az észak-koreai vezető, elmondta, hogy ebben bizonyára szerepet játszik a jóisten, a szerencse és Orbán Viktor személye is.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2023/20  •  IX. 20. – X. 3.
KÖTCSEI PÖFFETEGEK ÉS KENDERESI KÍSÉRTETEK Para-Kovács Imre: az inflációt a bekokainozott meleg ukrán nácik és a haszonleső kereskedők okozták, a pedagógushiányt Brüsszel, a jövőt pedig a Grincs lopta el Váncsa István: polírozza-e a jó hazafi és erkölcsös honleány egy csődör-szobor heréit? Smuzewitz Ilona: Szia Lőrinc! Nagyon szeretlek! Farkasházy Tivadar szerint Vonának, Jakabnak, Mesterházynak, MZP-nek és Ujhelyinek ki kéne próbálniuk a Kneszetet, Izraelben ugyanis nincs bejutási küszöb Dési János szörnyülködik: a nemváltó óvodások után megjelentek a nemváltó laktanyák is Havas Henrik programot hirdet, miután átveszi a propagandaminisztériumot Rogántól Verebes István születésnapján beszélgetett a 100 éves Navracsics Tiborral Selmeczi Tibor alig várja, hogy Paszkijevics-rendeket osszanak a Haynau laktanyában Nagy Bandó András elképzelte Kocsis Máté megvilágosodását A Heti Kamu megtudta: ha a baloldal kormányozna, nem jutna pénz propaganda-plakátra sem!
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.