Kim Dzsongun Felcsúton

Ürmös Zsolt
2014. 11. 26. · Hócipő 2014/24
Az azeri elnök után újabb magas rangú keleti vendég látogatott hazánkba. Rövid, nem hivatalos találkozóra ugyanis Felcsútra érkezett Kim Dzsongun. A szeretett utód megtekintette Mészáros Lőrinc új mangalicatelepét, amihez szívből gratulált, kiemelve, hogy ilyen szép munkatábort még sehol nem látott. Majd Mészáros Lőrinctől afelől érdeklődött, melyik épület alkalmas föld-levegő rakéták tárolására.


A felcsúti vállalkozó a találkozót végigjegyzetelte, arra a kérdésre pedig, hogy miért pont őt tüntette ki látogatásával az észak-koreai vezető, elmondta, hogy ebben bizonyára szerepet játszik a jóisten, a szerencse és Orbán Viktor személye is.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2023/7  •  III. 22. – IV. 4.
PARA + VÁNCSA + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + HAVAS + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ + JELENSZKY + FENEKOVÁCS... Smuzewitz Ilona: Petfőy él, akkora, hogy hatalmas, avagy mitől kivan a magyar nemzet! Váncsa István: Feddhetetlen erkölcsiségű kormányzatunk és szentéletű nemzeti nagytőkéseink példamutatásának eredményeképp népünk morális színvonala az egekbe szökött Para-Kovács Imre: Mit szólt volna Orbán anyukája, ha fia a játszótérről egy tömeggyilkossal, egy operettnácival és egy paranoiás börtönőrrel állított volna haza? Farkasházy Tivadar: Ha Gulyás azt mondja, hogy a Föld lapos, és öt elefánt tartja a hátán, azt másnap 470 orgánum szajkózza Verebes István: nagy baj, hogy Orbán és munkatársai minden olyanban ügyesek, amiben ügyetlennek kéne lenniük Havas Henrik nem nyerte el a Szájer József Emlékdíjat Dési János: Áramütés a Kossuth téren A Heti Kamu megtudta, Petőfi után betiltják Csokonayt is, mert A reményhez című verse kormánypuccsot vetít előre
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.