Mikulás bácsi hozta!

Ürmös Zsolt
2014. 12. 10. · Hócipő 2014/25
A Mikulás hozta Lázár János kisfiának a budai luxusingatlant. „Mi csak egy babaházat szerettünk volna a kisfiamnak, de a Télapó a levelünket egy fordítási hiba miatt félreértette” – nyilatkozta a fideszes politikus. Így fordulhatott elő az, hogy csokoládé vagy mogyoró helyett egy 100 milliós budai ingatlan tulajdoni lapja került a kis Lázárka csizmájába.


A politikus szerint gyermeke nagyon várta a Mikulást, még a cipőjét is szépen kipucolta, így ezek után nem szeretett volna csalódást okozni fiának, ezért úgy döntöttek, megtartják a házat. A kancelláriaminiszter azt is hozzátette, nagyon örülne, ha a magyar sajtó végre eljutna arra a színvonalra, hogy nem próbálná meg szenzációhajhász hírekkel tönkretenni egy kisgyermek örömét.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2023/7  •  III. 22. – IV. 4.
PARA + VÁNCSA + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + HAVAS + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ + JELENSZKY + FENEKOVÁCS... Smuzewitz Ilona: Petfőy él, akkora, hogy hatalmas, avagy mitől kivan a magyar nemzet! Váncsa István: Feddhetetlen erkölcsiségű kormányzatunk és szentéletű nemzeti nagytőkéseink példamutatásának eredményeképp népünk morális színvonala az egekbe szökött Para-Kovács Imre: Mit szólt volna Orbán anyukája, ha fia a játszótérről egy tömeggyilkossal, egy operettnácival és egy paranoiás börtönőrrel állított volna haza? Farkasházy Tivadar: Ha Gulyás azt mondja, hogy a Föld lapos, és öt elefánt tartja a hátán, azt másnap 470 orgánum szajkózza Verebes István: nagy baj, hogy Orbán és munkatársai minden olyanban ügyesek, amiben ügyetlennek kéne lenniük Havas Henrik nem nyerte el a Szájer József Emlékdíjat Dési János: Áramütés a Kossuth téren A Heti Kamu megtudta, Petőfi után betiltják Csokonayt is, mert A reményhez című verse kormánypuccsot vetít előre
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.