Mikulás bácsi hozta!

Ürmös Zsolt
2014. 12. 10. · Hócipő 2014/25
A Mikulás hozta Lázár János kisfiának a budai luxusingatlant. „Mi csak egy babaházat szerettünk volna a kisfiamnak, de a Télapó a levelünket egy fordítási hiba miatt félreértette” – nyilatkozta a fideszes politikus. Így fordulhatott elő az, hogy csokoládé vagy mogyoró helyett egy 100 milliós budai ingatlan tulajdoni lapja került a kis Lázárka csizmájába.


A politikus szerint gyermeke nagyon várta a Mikulást, még a cipőjét is szépen kipucolta, így ezek után nem szeretett volna csalódást okozni fiának, ezért úgy döntöttek, megtartják a házat. A kancelláriaminiszter azt is hozzátette, nagyon örülne, ha a magyar sajtó végre eljutna arra a színvonalra, hogy nem próbálná meg szenzációhajhász hírekkel tönkretenni egy kisgyermek örömét.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2023/20  •  IX. 20. – X. 3.
KÖTCSEI PÖFFETEGEK ÉS KENDERESI KÍSÉRTETEK Para-Kovács Imre: az inflációt a bekokainozott meleg ukrán nácik és a haszonleső kereskedők okozták, a pedagógushiányt Brüsszel, a jövőt pedig a Grincs lopta el Váncsa István: polírozza-e a jó hazafi és erkölcsös honleány egy csődör-szobor heréit? Smuzewitz Ilona: Szia Lőrinc! Nagyon szeretlek! Farkasházy Tivadar szerint Vonának, Jakabnak, Mesterházynak, MZP-nek és Ujhelyinek ki kéne próbálniuk a Kneszetet, Izraelben ugyanis nincs bejutási küszöb Dési János szörnyülködik: a nemváltó óvodások után megjelentek a nemváltó laktanyák is Havas Henrik programot hirdet, miután átveszi a propagandaminisztériumot Rogántól Verebes István születésnapján beszélgetett a 100 éves Navracsics Tiborral Selmeczi Tibor alig várja, hogy Paszkijevics-rendeket osszanak a Haynau laktanyában Nagy Bandó András elképzelte Kocsis Máté megvilágosodását A Heti Kamu megtudta: ha a baloldal kormányozna, nem jutna pénz propaganda-plakátra sem!
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.