Forgalomgyorsítással demonstrálnak

Ürmös Zsolt
2014. 12. 23. · Hócipő 2014/26
A LIGA Szakszervezetek december közepi forgalomlassító demonstrációjára válaszul, forgalomgyorsító Békemeneteket terveznek CÖF-ös szervezők. A demonstráció részeként a fővárosi utakat a KÖZGÉP közreműködésével, uniós támogatások felhasználásával, kétszer 3 sávosra bővítik, majd kormánypárti politikusok és Fidesz-közeli tehetős vállalkozók, Széles Gábor és Mészáros Lőrinc vezetésével, ferraris és hummeres gyorsulási versenyeket rendeznek, így szüntetve meg a dugókat a főváros útjain.


A menet élén Habony Árpád autózik majd, aki „Húzódjál már félre, te ellenzéki köcsög, mert lerúgom azt a liberális fejedet!” – mondat kíséretében dudálja le a lassan haladó járműveket.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2023/3  •  I. 25. – II. 7.
Váncsa István: aki nyolcvan évig csirkelábat eszik, sokáig él Para-Kovács Imre: a magántőkealapokat – mint anno a francia konyakot – a magyar társadalom választott képviselői útján élvezi Smuzewitz Ilona: a nyugati emberek ostobák, mert azt hiszik, az infláció rossz, a magyar emberek okosak, mert tudják, hogy az infláció jó Farkasházy Tivadar: Miért nincsenek uniós viccek? Verebes István magyarázza a bizonyítványát, Karinthy után egyelőre szabadon Havas Henrik: Gyurcsány a szemlőhegyi Coelho Dési János kiakadt, hogy nemzetünk trubadonnája, Tóth Gabi számai sehol sincsenek a sikerlistákon A Heti Kamu megtudta, hamarosan minden közintézményben megjelenik az Aranybulla asztala, a most megfogalmazás alatt álló Új Aranybullát pedig majd postázzák mindenkinek
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.