Forgalomgyorsítással demonstrálnak

Ürmös Zsolt
2014. 12. 23. · Hócipő 2014/26
A LIGA Szakszervezetek december közepi forgalomlassító demonstrációjára válaszul, forgalomgyorsító Békemeneteket terveznek CÖF-ös szervezők. A demonstráció részeként a fővárosi utakat a KÖZGÉP közreműködésével, uniós támogatások felhasználásával, kétszer 3 sávosra bővítik, majd kormánypárti politikusok és Fidesz-közeli tehetős vállalkozók, Széles Gábor és Mészáros Lőrinc vezetésével, ferraris és hummeres gyorsulási versenyeket rendeznek, így szüntetve meg a dugókat a főváros útjain.


A menet élén Habony Árpád autózik majd, aki „Húzódjál már félre, te ellenzéki köcsög, mert lerúgom azt a liberális fejedet!” – mondat kíséretében dudálja le a lassan haladó járműveket.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2024/11  •  V. 22. – VI. 4.
Para-Kovács Imre: mi járhatott a fékezhetetlen agyvelejű külügyér, Szijjártó fejében, amikor kiderült, hogy az oroszok már nem csak a spájzban vannak? Smuzewitz Ilona: azért sújtotta egyedül a magyar embereket a háborús infláció, mert a magyar kormány békepárti Váncsa István a magyarok fehérneműjében kutakodó Putyinról Farkasházy Tivadar: nade mit keresett egyszerre Budapesten Ahmedinezsád és Hszi Cin-ping, akinek annyira zárt volt a programja, hogy még összerakni sem lehetett? Havas Henrik fültanúja volt, milyen mestertervvel akarja Orbán Viktor magunk mögött tartani Bulgáriát Lendvai Ildikó Orbán titkoskampányáról, amit Orbán üres utcákon tart Dési János: Vajon elhiszi-e Mészáros Lőrinc, hogy a nála parkoló ezermilliárd az övé? Verebes István újabb Örkényiádái Selmeczi Tibor a mosoly országáról (Kína) és a kész röhejről (Magyarország) A Heti Kamu megtudta, pirossapkás kínai önkéntesek segítik majd a margitszigeti Békemenetet is.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.