Forgalomgyorsítással demonstrálnak

Ürmös Zsolt
2014. 12. 23. · Hócipő 2014/26
A LIGA Szakszervezetek december közepi forgalomlassító demonstrációjára válaszul, forgalomgyorsító Békemeneteket terveznek CÖF-ös szervezők. A demonstráció részeként a fővárosi utakat a KÖZGÉP közreműködésével, uniós támogatások felhasználásával, kétszer 3 sávosra bővítik, majd kormánypárti politikusok és Fidesz-közeli tehetős vállalkozók, Széles Gábor és Mészáros Lőrinc vezetésével, ferraris és hummeres gyorsulási versenyeket rendeznek, így szüntetve meg a dugókat a főváros útjain.


A menet élén Habony Árpád autózik majd, aki „Húzódjál már félre, te ellenzéki köcsög, mert lerúgom azt a liberális fejedet!” – mondat kíséretében dudálja le a lassan haladó járműveket.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2023/11  •  V. 17. – V. 30.
Gálvölgyi 75 – avagy a 104 és a 41 perc és egy közelgő születésnap! Farkasházy Tivadar: Nevezzék ki Gálvölgyit helyettes államtitkárnak! Para-Kovács Imre: Halló, operatív törzs? Küldjenek egy mentőmellényt, mert légzésem van! Váncsa István: sok éve már, hogy az állam elvette a kórházakat az önkormányzatoktól, csak rájött, hogy nincs itt semmi lopnivaló, így hagyja őket szétrohadni Smuzewitz Ilona: Ilyen tavasz után lehet még magyar nyár? És majd sokat izzadunk a nagy magyarban? – avagy az átköltés korlátairól és kudarcairól Verebes István: Egy magát különleges gondolkodónak valló valakinek a monológja Havas Henrik: alapítson elvált nők klubját Varga Judit Kósa felségével, és legyen a fővédnökük Szájer József! Dési János: a száraz kenyér szaros pelenkák közüli kihalászásának technikájáról A Heti Kamu megtudta, jövőre az összes tankönyvből kiírják a Homo sapienst, amit ezentúl Magyar sapiensnek neveznek Mindent vágott! – közel ezer képünk van Vágó Istvánról, helyünk viszont csak négy oldalnyi remek pillanatára volt
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.