Tesco áruházba szorult Semjén Zsolt

Ürmös Zsolt
2015. 03. 18. · Hócipő 2015/06
Máris megvan a vasárnapi boltbezárások első áldozata. Semjén Zsolt KDNP-elnök szombat éjszaka annyira kicentizte az egyik hipermarket nyitvatartási idejét, hogy az áruház munkatársai rázárták a bevásárlóközpont kapuit.A pórul járt kereszténydemokrata politikus már a fotocellás ajtó előtt elkezdte írni legújabb törvénymódosító javaslatát, hogy az új törvény politikusokra és kormánytagokra ne vonatkozzon. A KDNP elnöke jelenleg a játékosztály hintalovai között válogat, hogy lóra pattanva, huszáros hajrával tud kitörni a bezárt áruházból.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2024/8  •  IV. 10. – IV. 23.
Sulyok Papa Doc: Zsidólakás
és zsidóbútor után olvasson
zsidókutya-igénylésekről is!
Para-Kovács Imre: Hamburgerekkel lehet a szemétdombra juttatni a Fidesz nevű állampártot, nem tárkonyszószos pirított pisztránggal! Váncsa István: embercsoport saját magának önszántából ennyire hülye nevet nem találhat ki, mint hogy Talpra Magyarok Közössége Smuzewitz Ilona: az úgynevezett ellenzéki pártok is megmondták, hogy nem Magyar a messiás, de ha olyan nagy a szükség a messiásra, ők vállalják Farkasházy Tivadar szerint a brazil Bolsonarónak Kisvárdára vagy Mezőkövesdre kéne igazolnia, de még mielőtt kiesnek Havas Henrik belecsöppent a Békemenet transzparenskészítőinek mindennapjaiba, és megtudta, azzal fognak vonulni, hogy: Elfoglaljuk Brüsszelt, mert Magyar Péter egy geci! Dési János a miniszterelnök (apjának) hatvanpusztai pálmaházában ugrándozó majmokról Verebes István újabb Örkényiádái A Heti Kamu megtudta: Tiborcz Istvan árufeltöltőnek állt, hogy belülről foglalja el a SPAR-t.
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.