Felcsútra szállíthatják a Déli pályaudvart

Ürmös Zsolt
2015. 03. 18. · Hócipő 2015/06
Mégsem zárják be, csupán áthelyezik a Gellért-hegyi alagút omlása miatt bizonytalan időre funkcióját vesztett Déli pályaudvart. Az állomáskomplexum épületét a vágányokkal együtt megemelik, és görgőkre helyezve Mészáros Lőrinc mangalicavontatású, nagy teljesítményű traktoraival Felcsútra szállítják.Itt a Pancho Aréna közvetlen közelében, a miniszterelnök háza mellett találhatja meg végleges helyét. A döntést a Gazdasági Minisztérium azzal indokolta, így legalább a 600 millió forintos uniós támogatásból megvalósuló felcsúti kisvasútnak nem kell majd külön állomást építeni.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2023/7  •  III. 22. – IV. 4.
PARA + VÁNCSA + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + HAVAS + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ + JELENSZKY + FENEKOVÁCS... Smuzewitz Ilona: Petfőy él, akkora, hogy hatalmas, avagy mitől kivan a magyar nemzet! Váncsa István: Feddhetetlen erkölcsiségű kormányzatunk és szentéletű nemzeti nagytőkéseink példamutatásának eredményeképp népünk morális színvonala az egekbe szökött Para-Kovács Imre: Mit szólt volna Orbán anyukája, ha fia a játszótérről egy tömeggyilkossal, egy operettnácival és egy paranoiás börtönőrrel állított volna haza? Farkasházy Tivadar: Ha Gulyás azt mondja, hogy a Föld lapos, és öt elefánt tartja a hátán, azt másnap 470 orgánum szajkózza Verebes István: nagy baj, hogy Orbán és munkatársai minden olyanban ügyesek, amiben ügyetlennek kéne lenniük Havas Henrik nem nyerte el a Szájer József Emlékdíjat Dési János: Áramütés a Kossuth téren A Heti Kamu megtudta, Petőfi után betiltják Csokonayt is, mert A reményhez című verse kormánypuccsot vetít előre
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.