Felcsútra szállíthatják a Déli pályaudvart

Ürmös Zsolt
2015. 03. 18. · Hócipő 2015/06
Mégsem zárják be, csupán áthelyezik a Gellért-hegyi alagút omlása miatt bizonytalan időre funkcióját vesztett Déli pályaudvart. Az állomáskomplexum épületét a vágányokkal együtt megemelik, és görgőkre helyezve Mészáros Lőrinc mangalicavontatású, nagy teljesítményű traktoraival Felcsútra szállítják.Itt a Pancho Aréna közvetlen közelében, a miniszterelnök háza mellett találhatja meg végleges helyét. A döntést a Gazdasági Minisztérium azzal indokolta, így legalább a 600 millió forintos uniós támogatásból megvalósuló felcsúti kisvasútnak nem kell majd külön állomást építeni.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2024/9  •  IV. 24. – V. 8.
Para-Kovács Imre: senki sem akarja Orbánt elhallgattatni, csak ha lehet inkább beszéljen olyan türk tudatú országokban, ahol szívesen látják őt és retardált barátait Váncsa István: Az Unió úgy döntött, hogy most már aztán tényleg az asztalra csap, és a négypárti többség neki is látott egy újabb határozattervezet megfogalmazásának Smuzewitz Ilona: a létezés a Fidesz által lehetséges, a Fidesz nélkül a farkasok együtt legelnének a bárányokkal, de a Fidesz meghozta a szabadságot és a magántőkealapokat Farkasházy Tivadar hiányolja Magyar Péter 12 pontjából az „örök élet +20 évet” Havas Henrik elfogta Varga Judit „Te mocskos áruló, kedves Péter” kezdetű levelét Kéri László: Forgatókönyv lejáratáshoz Dési János őrült rohangálást látott a Karmelitában, amikor kiderült, mégsem lesz meg az ajándékba odaígért áruházlánc Verebes István újabb Örkényiádái A Heti Kamu megtudta: Orbán annyira megirigyelte az influenszerek Deák téri pénzszórását, hogy saját kezűleg fog krumplit szórni a Karmelita erkélyéről
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.