Felcsútra szállíthatják a Déli pályaudvart

Ürmös Zsolt
2015. 03. 18. · Hócipő 2015/06
Mégsem zárják be, csupán áthelyezik a Gellért-hegyi alagút omlása miatt bizonytalan időre funkcióját vesztett Déli pályaudvart. Az állomáskomplexum épületét a vágányokkal együtt megemelik, és görgőkre helyezve Mészáros Lőrinc mangalicavontatású, nagy teljesítményű traktoraival Felcsútra szállítják.Itt a Pancho Aréna közvetlen közelében, a miniszterelnök háza mellett találhatja meg végleges helyét. A döntést a Gazdasági Minisztérium azzal indokolta, így legalább a 600 millió forintos uniós támogatásból megvalósuló felcsúti kisvasútnak nem kell majd külön állomást építeni.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2023/20  •  IX. 20. – X. 3.
KÖTCSEI PÖFFETEGEK ÉS KENDERESI KÍSÉRTETEK Para-Kovács Imre: az inflációt a bekokainozott meleg ukrán nácik és a haszonleső kereskedők okozták, a pedagógushiányt Brüsszel, a jövőt pedig a Grincs lopta el Váncsa István: polírozza-e a jó hazafi és erkölcsös honleány egy csődör-szobor heréit? Smuzewitz Ilona: Szia Lőrinc! Nagyon szeretlek! Farkasházy Tivadar szerint Vonának, Jakabnak, Mesterházynak, MZP-nek és Ujhelyinek ki kéne próbálniuk a Kneszetet, Izraelben ugyanis nincs bejutási küszöb Dési János szörnyülködik: a nemváltó óvodások után megjelentek a nemváltó laktanyák is Havas Henrik programot hirdet, miután átveszi a propagandaminisztériumot Rogántól Verebes István születésnapján beszélgetett a 100 éves Navracsics Tiborral Selmeczi Tibor alig várja, hogy Paszkijevics-rendeket osszanak a Haynau laktanyában Nagy Bandó András elképzelte Kocsis Máté megvilágosodását A Heti Kamu megtudta: ha a baloldal kormányozna, nem jutna pénz propaganda-plakátra sem!
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.