Piaccá nyilvánították az MNB-t is

Ürmös Zsolt
2015. 07. 22. · Hócipő 2015/15
A Balaton-parti CBA áruházak után a Magyar Nemzeti Bank épületeit is piaccá nyilvánították. A jegybank elnevezése ezentúl Magyar Nemzeti Bank és Piacra változik, a bankfiókok pedig vasárnap is nyitva tartanak majd. A jegybank cáfolta a híreszteléseket, hogy a döntés hátterében az állna, hogy így próbálják biztosítani Matolcsy György elnöknek, hogy el tudja adni a hétvégi telkén megtermelt zöldségeit.Több dolgozó is beszámolt róla, hogy a Szabadság téri MNB-székház igen gyakran Matolcsy jegybankelnöktől hangos, aki azt kiabálja a dolgozóknak, hogy „Hegyes erős csak egy százas!”. Aki pedig nem vásárol az elnök portékáiból, annak nevét a piacfelügyelők a HR-vezetők felé kötelesek jelenteni.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/14  •  VI. 29. – VII. 12.
VÁNCSA + PARA + LENGYEL + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Lengyel László: Sajtórebellisek Váncsa István: Ha lesz főispán, akkor a telhetetlen alattvalók egyre többet fognak követelni, lesz főszolgabíró, tanácsnok, kisbíró... Para-Kovács Imre: A jobbágyi körök hisznek a szeretet és összefogás erejében, a 27%-os áfában és a 699 forintos sajtos rolóban Farkasházy Tivadar a be-, majd kimutatkozó Moldováról Smuzewitz Ilona: Éljen a házastársi rátermettség, avagy hogyan legyünk politikusférjként jó igazgatók! Verebes István: A magamfajta ironikus ember iróniája immár hamvasgyenge ahhoz képest, ami ironikus fölött ironizálni szeretne Dési János az egymilliós karórában Fedél nélkült áruló királyfiról, olyan kiskirályok okulására, akik úgysem olvasnak A Heti Kamu megtudta: az Orbán-kormány október végéig meghosszabbítja az Anglia elleni 4:0-ás győzelmet Trunkó Barnabás szerint a KSH statisztikusai szabadságon lehetnek, mert náluk még mindig csak 18% az élelmiszerek drágulása
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.