Piaccá nyilvánították az MNB-t is

Ürmös Zsolt
2015. 07. 22. · Hócipő 2015/15
A Balaton-parti CBA áruházak után a Magyar Nemzeti Bank épületeit is piaccá nyilvánították. A jegybank elnevezése ezentúl Magyar Nemzeti Bank és Piacra változik, a bankfiókok pedig vasárnap is nyitva tartanak majd. A jegybank cáfolta a híreszteléseket, hogy a döntés hátterében az állna, hogy így próbálják biztosítani Matolcsy György elnöknek, hogy el tudja adni a hétvégi telkén megtermelt zöldségeit.Több dolgozó is beszámolt róla, hogy a Szabadság téri MNB-székház igen gyakran Matolcsy jegybankelnöktől hangos, aki azt kiabálja a dolgozóknak, hogy „Hegyes erős csak egy százas!”. Aki pedig nem vásárol az elnök portékáiból, annak nevét a piacfelügyelők a HR-vezetők felé kötelesek jelenteni.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2023/3  •  I. 25. – II. 7.
Váncsa István: aki nyolcvan évig csirkelábat eszik, sokáig él Para-Kovács Imre: a magántőkealapokat – mint anno a francia konyakot – a magyar társadalom választott képviselői útján élvezi Smuzewitz Ilona: a nyugati emberek ostobák, mert azt hiszik, az infláció rossz, a magyar emberek okosak, mert tudják, hogy az infláció jó Farkasházy Tivadar: Miért nincsenek uniós viccek? Verebes István magyarázza a bizonyítványát, Karinthy után egyelőre szabadon Havas Henrik: Gyurcsány a szemlőhegyi Coelho Dési János kiakadt, hogy nemzetünk trubadonnája, Tóth Gabi számai sehol sincsenek a sikerlistákon A Heti Kamu megtudta, hamarosan minden közintézményben megjelenik az Aranybulla asztala, a most megfogalmazás alatt álló Új Aranybullát pedig majd postázzák mindenkinek
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.