Próbamászókat keres a Belügyminisztérium

Ürmös Zsolt
2015. 08. 05. · Hócipő 2015/16
Közmunkásokkal és a szegedi vadasparktól kölcsönkapott vörös pofájú makákó majmokkal tesztelheti a kormány a déli határon frissen felépített kerítésszakaszokat. A tervek szerint a majmokat banánnal, a közmunkásokat pedig jobb élet reményével csalogatják majd fideszes politikusok a szerb határhoz, ahol megpróbálják rávenni őket, másszák meg a négy méter magas ideiglenes határzárat.A hírek szerint mivel az építés gyorsítása érdekében a szerb határ körzetében immár Polt Péter szerint is teljesen legális a kerítés, a gazdasági bevándorlók helyett hamarosan örömlányok és stricik lephetik el a határszakaszt, büntetlenül űzve a legősibb mesterséget.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/14  •  VI. 29. – VII. 12.
VÁNCSA + PARA + LENGYEL + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Lengyel László: Sajtórebellisek Váncsa István: Ha lesz főispán, akkor a telhetetlen alattvalók egyre többet fognak követelni, lesz főszolgabíró, tanácsnok, kisbíró... Para-Kovács Imre: A jobbágyi körök hisznek a szeretet és összefogás erejében, a 27%-os áfában és a 699 forintos sajtos rolóban Farkasházy Tivadar a be-, majd kimutatkozó Moldováról Smuzewitz Ilona: Éljen a házastársi rátermettség, avagy hogyan legyünk politikusférjként jó igazgatók! Verebes István: A magamfajta ironikus ember iróniája immár hamvasgyenge ahhoz képest, ami ironikus fölött ironizálni szeretne Dési János az egymilliós karórában Fedél nélkült áruló királyfiról, olyan kiskirályok okulására, akik úgysem olvasnak A Heti Kamu megtudta: az Orbán-kormány október végéig meghosszabbítja az Anglia elleni 4:0-ás győzelmet Trunkó Barnabás szerint a KSH statisztikusai szabadságon lehetnek, mert náluk még mindig csak 18% az élelmiszerek drágulása
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.