Próbamászókat keres a Belügyminisztérium

Ürmös Zsolt
2015. 08. 05. · Hócipő 2015/16
Közmunkásokkal és a szegedi vadasparktól kölcsönkapott vörös pofájú makákó majmokkal tesztelheti a kormány a déli határon frissen felépített kerítésszakaszokat. A tervek szerint a majmokat banánnal, a közmunkásokat pedig jobb élet reményével csalogatják majd fideszes politikusok a szerb határhoz, ahol megpróbálják rávenni őket, másszák meg a négy méter magas ideiglenes határzárat.A hírek szerint mivel az építés gyorsítása érdekében a szerb határ körzetében immár Polt Péter szerint is teljesen legális a kerítés, a gazdasági bevándorlók helyett hamarosan örömlányok és stricik lephetik el a határszakaszt, büntetlenül űzve a legősibb mesterséget.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2023/3  •  I. 25. – II. 7.
Váncsa István: aki nyolcvan évig csirkelábat eszik, sokáig él Para-Kovács Imre: a magántőkealapokat – mint anno a francia konyakot – a magyar társadalom választott képviselői útján élvezi Smuzewitz Ilona: a nyugati emberek ostobák, mert azt hiszik, az infláció rossz, a magyar emberek okosak, mert tudják, hogy az infláció jó Farkasházy Tivadar: Miért nincsenek uniós viccek? Verebes István magyarázza a bizonyítványát, Karinthy után egyelőre szabadon Havas Henrik: Gyurcsány a szemlőhegyi Coelho Dési János kiakadt, hogy nemzetünk trubadonnája, Tóth Gabi számai sehol sincsenek a sikerlistákon A Heti Kamu megtudta, hamarosan minden közintézményben megjelenik az Aranybulla asztala, a most megfogalmazás alatt álló Új Aranybullát pedig majd postázzák mindenkinek
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.