Kapható az éghetetlen szlovák zászló

Pataki Balázs
2008. 11. 19. · Hócipő 2008/24
Az egyre élesedő szlovák-magyar konfliktusra jelenthet némi megoldást az a nem éghető szlovák zászló, ami e héttől kapható a boltokban.

A zászlót betonból készítik, így a tűznek, víznek és savaknak is jól ellenáll, jól bírja a tüntetéseken a zászlókat érő behatásokat. Egyelőre problémát okoz a zászló felvonása és lengetése, mivel az átlagos méretű zászló is 1 tonnát nyom.


Kőzászlót lobogtatnak a tüntetők egy villástargoncával

A Kőzászló Kft. tervezi egy kisebb modell piacra dobását is, ami kavics méretű lesz, ezt azonban a rendőrség nem szeretné, mert a páncélzatuk nem biztos, hogy bírná ha a feldühödött tömeg zászlókkal dobálná meg őket.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/17  •  VIII. 10. – VIII. 23.
VÁNCSA + PARA + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Váncsa István: az autópályákat is ellopták, ha pedig emiatt gutaütést kapnánk, nem terheljük az ellátórendszert, se mentő, se benzin, se ahová bevihetne minket Para-Kovács Imre: Ez az én harcom – mondta Orbán Texasban – békében toporzékolni és ordibálni, veszély esetén sunnyogni a szőnyeg alatt, amíg mások meg nem oldják a problémát Smuzewitz Ilona: a fatüzelés nem a szegénység jele, hanem a szerénységé! Farkasházy Tivadar csodálkozik, hogy Orbánt még a landsbergi börtönbe se kellett zárni ahoz, hogy megírja texasi beszédét Verebes István: Itt a hülye, hol a hülye? Dési János örvend, hogy a Magyar Államkincstár spórol a közalkalmazottak WC-papírján, ez aztán a fejlődés A Heti Kamu megtudta, visszakéri a kormány a választási kampányban ingyen osztott krumplit és tűzifát, megélhetési költségcsökkentés-csökkentés címén Összegyűjtöttük, mely operákat kell betiltani kulturális keveredés miatt Trunkó Barnabás szerint az iskoláknak most nem pedagógusokat kéne keresniük, hanem a fatüzeléses kályhákhoz értő pedellusokat
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.