Politika inkontinencia

Ma volt a holnap tegnapja

Pataki Balázs
2009. 06. 24.
Az MSZP egyik legnagyobb hibája, hogy állandóan, mindenhonnét minden kiszivárog - mondta Mesterházy Attila.

Cumi
Az MSZP törvényben írná elő, hogy növelni kell az óvodai és bölcsődei helyek számát. Ez más néven a cumi törvény. Ha elfogadják azért, ha nem azért.

Szlota János
Jan Slota büszke rá, hogy megvert egy magyart. Csak nehogy kiderüljön róla is, hogy felmenői magyarok. Mondjuk a nőnapi dalolászásért én is odacsapnék egy terhes vombattal az elkövetőnek, akár magyar, akár nem.

Repül a, repül a …
Elmarad a holnapi pilótasztrájk a Malévnál. Azért akartak sztrájkolni, mert úgy volt, hogy repülnek. De végül mégsem, ezért aztán mégis. Csodálatos dolog a légiközlekedés.

MTV
Hatalmas botrány az MTV-nél - Feljelentések sorozata Korda, A társulat és Gundel műsorának ügyében. Szerintem az kínos, hogy egy ilyen hírből kell megtudnom, hogy az MTV még gyárt műsorokat.

Tököm
Babarczy Eszter szerint nem kell kisebb Parlament. Pataki Balázs szerint sem, csak kevesebb szék. Mellesleg, ki a tököm az a Babarczy Eszter? És ki a tököm vagyok én?

Konzultáció
Simor András, a Magyar Nemzeti Bank elnöke tegnap megbeszéléseket folytatott a legnagyobb hazai kereskedelmi bankok képviselőivel. Mondjuk én is minden egyes 800 milliómnál utánanézek, hogy 10.5 vagy 11%-ra kössem-e le.

El Corrupcion
Bár nemzetközi egyezményben vállalta a korrupció elleni harcot, szinte semmit nem tesz Magyarország a kenőpénzek leküzdéséért - állapította meg a Transparency International jelentése. Én ismerek egy csávót, aki ismer egy csávót, aki ismer engem, aki némi kenőpénzért le tudja küzdeni.

Igen
Először fogadott egymásnak hűséget egy pár a súlytalanságban. Elég lesz nekik egy életre az ígéret súlya.

Máj computer
Steve Jobs, az Apple guruja, új májat kapott. iLiver - egy egyszerű iLife plugin.

Antivírus
Kedden mutatták be a Microsoft víruskeresőjét, ami tökéletesen működik. A Windowst már felismerte, és az eltávolítását javasolta.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/14  •  VI. 29. – VII. 12.
VÁNCSA + PARA + LENGYEL + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Lengyel László: Sajtórebellisek Váncsa István: Ha lesz főispán, akkor a telhetetlen alattvalók egyre többet fognak követelni, lesz főszolgabíró, tanácsnok, kisbíró... Para-Kovács Imre: A jobbágyi körök hisznek a szeretet és összefogás erejében, a 27%-os áfában és a 699 forintos sajtos rolóban Farkasházy Tivadar a be-, majd kimutatkozó Moldováról Smuzewitz Ilona: Éljen a házastársi rátermettség, avagy hogyan legyünk politikusférjként jó igazgatók! Verebes István: A magamfajta ironikus ember iróniája immár hamvasgyenge ahhoz képest, ami ironikus fölött ironizálni szeretne Dési János az egymilliós karórában Fedél nélkült áruló királyfiról, olyan kiskirályok okulására, akik úgysem olvasnak A Heti Kamu megtudta: az Orbán-kormány október végéig meghosszabbítja az Anglia elleni 4:0-ás győzelmet Trunkó Barnabás szerint a KSH statisztikusai szabadságon lehetnek, mert náluk még mindig csak 18% az élelmiszerek drágulása
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.