Jó hír

Ma volt a holnap tegnapja

Pataki Balázs
2009. 10. 29.
A tajvani Világjátékokon szumóban aranyérmet szerzett Bárdosi Sándor megbukott a doppingteszten. Na, végre valami pozitív.

Túrás
Japán és német tudósok felszín alatti járatokat találtak a Hold felszínén. Már ott is a rohadt pockok ...

Kamu
Kiderült, hogy kamu volt a becsapódott lett meteorit. És a tegnapi vasutas sztrájkról mit tudunk?

Olaj a tejfölre
Egészségtelen pálmaolajat találtak tejfölben. Miért, egészséges pálmaolaj az rendben lett volna? Egyébként én nem bánom, mert a szomszédom kiderítette, hogy azzal elmegy a dízeles autó, még ha egészségtelen is. Azóta tejföllel járok.

Szakadás
Leszakadt egy 50 méter magas függőhíd az iskolások alatt Malajziában. Vizsgálják, hogy az előírásoknak megfelelően építették-e, és hogy miért a magyar műegyetemistáktól ellesett módon, makaróni tésztából készítették. Külön érthetetlen a hídhoz készített paradicsomszósz.

Íz-land
A McDonald’s kivonul Izlandról, mert - mint mondják - a Big Mac árát 20%-kal kéne emelni, hogy megérje nekik, de ezt a lakosság a válságban valószínűleg nem tudná kifizetni. Fenét, csak rájöttek az izlandok, hogy hamburgert enni kesztyűben baromi nehéz, vodkát inni sokkal egyszerűbb.

Centi
400 év múlv a nők 2 cm-rel alacsonyabbak lesznek, állapították meg a Yale egyetem kutatói. De nincs miért aggódni, mert a tengerek meg 15 méterrel lesznek magasabbak.

Non-stop flight
Laptopozás miatt felejtettek el leszállni a pilóták Minneapolisban. Ebből is látszik, hogy a repüés milyen biztonságos. Próbálja meg valaki ugyanezt megcsinálni hazáig egy biciklivel.

Sáv
Háromsávosra bővítik az M0-as déli szakaszát, írja az MTI. Tehát a válságra tekintettel -1-gyel bővül, mert már eddig is volt 4 sáv.

Alzheimer
Tudósok megállapították, hogy nem a memóriazavar az Alzheimer első jele, de már nem emlékeznek rá, hogy akkor mi.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/14  •  VI. 29. – VII. 12.
VÁNCSA + PARA + LENGYEL + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Lengyel László: Sajtórebellisek Váncsa István: Ha lesz főispán, akkor a telhetetlen alattvalók egyre többet fognak követelni, lesz főszolgabíró, tanácsnok, kisbíró... Para-Kovács Imre: A jobbágyi körök hisznek a szeretet és összefogás erejében, a 27%-os áfában és a 699 forintos sajtos rolóban Farkasházy Tivadar a be-, majd kimutatkozó Moldováról Smuzewitz Ilona: Éljen a házastársi rátermettség, avagy hogyan legyünk politikusférjként jó igazgatók! Verebes István: A magamfajta ironikus ember iróniája immár hamvasgyenge ahhoz képest, ami ironikus fölött ironizálni szeretne Dési János az egymilliós karórában Fedél nélkült áruló királyfiról, olyan kiskirályok okulására, akik úgysem olvasnak A Heti Kamu megtudta: az Orbán-kormány október végéig meghosszabbítja az Anglia elleni 4:0-ás győzelmet Trunkó Barnabás szerint a KSH statisztikusai szabadságon lehetnek, mert náluk még mindig csak 18% az élelmiszerek drágulása
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.