Ne villogjá'!

Ma volt a holnap tegnapja

Varga Ferenc József
2009. 11. 02.
Bajnai Gordon megkérte a kormánytagokat, hogy csak nagyon indokolt esetben használják szolgálati autójuk kék villogóját. Vannak ugyanis politikusok, akik valamilyen oknál foga rettegnek a kék fénytől.

Kész!
BB Évi egyelőre nem szabadulhat a zárt osztályról, a TV2 pedig milliókat követel Kozsótól. Nem elég a válság, a 10%-os munkanélküliség, a vasutassztrájk, az ORTT-botrány, még ez is!

Örömhír
Nagymértékben emelkedhet jövőre a magyar papíripar összkibocsátása a Hamburger Hungária Kft. dunaújvárosi gyára révén. Egy: ebben az országban papírból soha nem volt hiány, sőt!. Kettő: a papírhamburgert egye, aki gyártja!

Szoci zombiünnep
Gyurcsány Ferenc szerint a szocialistáknak nincs okuk ünnepelni. Pedig Halloween-szezon van. Fletó pl. öltözhetne Obamának, és így azt is el lehetne játszani, hogy megnyerték a választást.

Zeneexpressz
Lily Allen brit énekesnő azt állítja, minden fellépése kínszenvedést jelent számára. Magyarországon is vannak ilyen fellépők, azzal a különbséggel, hogy a kínszenvedés itt inkább a közönségre vár.

KGB
Pénteken hirdették meg kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási tarifáikat a biztosítócégek, és körülbelül százféle kedvezménnyel kecsegtetik az autósokat. Azért az nem kevés! Kaphatunk a kgfb-hez pl. félóra internetet, van teszkós kgfb, vagy Halloween-napi akció, ami egy ajándék fényjelző-szett: egy töklámpás.

Mitől döglik...?
Londoni és kínai kutatók szerint a szerves foszfát rovarirtóknak erősebben kitett személyeknél nagyobb eséllyel fordulhatnak elő öngyilkossági gondolatok. Tehát ha egy boldog, sikeres ember nyáron lefúj pár legyet, a spray-vel a kezében hídnak megy.

A vörös bolygó
Az oroszok újból fel akarják venni a versenyt az amerikaiakkal az űrkutatásban. Űrügynökségük azt tervezi, hogy embert küld a Marsra. Nem is egyet, hanem egy egész sereget tankokkal. És persze számíthatunk Ukrán-Mars gázvitára is.

Kapcsoltam!
A dél-koreai Samsung több százezer hűtőgépet hív vissza otthon és Európában, nagyjából fele-fele arányban. A frizsiderek egytől egyig cáfolják, hogy telefonon keresték volna a gyárat.

Lee-dérc
Halloween idején nyitotta meg kapuit az első kínai kísértetház Sanghajban. A szervezők büszkén mesélték, hogy az ódon épületben minden kínai gyártmány, a rémisztő kísérteteket is beleértve. Siker esetén Európába is exportálják a kínai horrort. Jópofa lesz az "adidasz" feliratú zombi, ahogy mondja: "Ólcó, olcó, tesszék venni, húúú!", és ahogy a magyar horror, az APEH elől elmenekül.

Drágább lett a villany
Továbbá elsejétől kevesebb utazási kedvezményt vehetnek igénybe a vasutasok, és az egész országban egységesítették a kerékbilincselés módját. Tehát aki vonatot vezet, az ezentúl fizet érte, és a vonatok kerekét novembertől egységesen bilincselik le!
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/14  •  VI. 29. – VII. 12.
VÁNCSA + PARA + LENGYEL + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Lengyel László: Sajtórebellisek Váncsa István: Ha lesz főispán, akkor a telhetetlen alattvalók egyre többet fognak követelni, lesz főszolgabíró, tanácsnok, kisbíró... Para-Kovács Imre: A jobbágyi körök hisznek a szeretet és összefogás erejében, a 27%-os áfában és a 699 forintos sajtos rolóban Farkasházy Tivadar a be-, majd kimutatkozó Moldováról Smuzewitz Ilona: Éljen a házastársi rátermettség, avagy hogyan legyünk politikusférjként jó igazgatók! Verebes István: A magamfajta ironikus ember iróniája immár hamvasgyenge ahhoz képest, ami ironikus fölött ironizálni szeretne Dési János az egymilliós karórában Fedél nélkült áruló királyfiról, olyan kiskirályok okulására, akik úgysem olvasnak A Heti Kamu megtudta: az Orbán-kormány október végéig meghosszabbítja az Anglia elleni 4:0-ás győzelmet Trunkó Barnabás szerint a KSH statisztikusai szabadságon lehetnek, mert náluk még mindig csak 18% az élelmiszerek drágulása
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.