Járvány

Ma volt a holnap tegnapja

Pataki Balázs
2009. 11. 11.
Bezárták a szederkényi iskolát, miután a 206 tanulóból 60 megbetegedett. Állítólag mind elkapták az R2D2-t. Vagy mi az a másik hülyeség? H1N1, na azt.

90
Tyimofejevics Kalasnyikov tegnap ünnepelte 90. születésnapját. A világ legelterjedtebb fegyverének atyja, ma már békésebb célú eszközöket gyárt, például tűzoltó készülékeket. Ha ezzel kezdte volna, a katonai parádék sokkal viccesebben néztek volna ki szovjet porral oltó egységekkel.

Fűrész
Amerikai kutatóknak sikerült laborban tenyésztett működő nyúlpéniszt előállítaniuk. A motoros fűrészre mindig rá szokták írni, hogy a „beindított gépet tilos kézzel, lábbal vagy nemi szervvel megállítani”. De hogy a nyulak hogyan tudták egyáltalán beindítani ...?

Anya
Négy gyereket hagyott magára saját pisijükben éhezni egy bulizni vágyó brit anya. Az egy rendes nő, mert akár valaki másnak a pisijében is hagyhatta volna őket.

Bojkott
Rupert Murdoch médiamágnás bojkottálni kívánja a Googlet, és nem engedné nekik, hogy a keresőjükben megjelenjenek az érdekeltségébe tartozó hírsiteok. Aki nincs a Googleben, az nincs. ’szlát Rupert bácsi!

Arany
Tegnap a nemesfém unciájáért már 1111,2 dollárt fizettek a piacokon, ezzel ismét megdőlt a történelmi aranyár rekord. Ez van az aranyárral, de mi van az aranyérrel? Azt senki nem jegyzi?

Légkovács
Steven Tyler 40 év után elhagyja az Aerosmith-t. Biztos túl nagy volt a szája.

Overclosed
A magyar csodaló, Overdose, ismét az országban van, de csak annyit lehet tudni, hogy titkos helyen, hét lakat alatt őrzik. Mint a gazdáját.

Bagatel bagettel
Ismét leállt a CERN részecskegyorsítója, ezúttal azért, mert egy kismadár beleejtett egy bagettet. Na most az vesse a CERN-esekre az első követ, aki felkészítené a saját részecskegyorsítóját, hogy egy hülye madár majd összemorzsázza. Ettől függetlenül a mesterséges feketelyukkal kapcsolatos leendő kísérletek természetesen abszolút biztonságosak.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/14  •  VI. 29. – VII. 12.
VÁNCSA + PARA + LENGYEL + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Lengyel László: Sajtórebellisek Váncsa István: Ha lesz főispán, akkor a telhetetlen alattvalók egyre többet fognak követelni, lesz főszolgabíró, tanácsnok, kisbíró... Para-Kovács Imre: A jobbágyi körök hisznek a szeretet és összefogás erejében, a 27%-os áfában és a 699 forintos sajtos rolóban Farkasházy Tivadar a be-, majd kimutatkozó Moldováról Smuzewitz Ilona: Éljen a házastársi rátermettség, avagy hogyan legyünk politikusférjként jó igazgatók! Verebes István: A magamfajta ironikus ember iróniája immár hamvasgyenge ahhoz képest, ami ironikus fölött ironizálni szeretne Dési János az egymilliós karórában Fedél nélkült áruló királyfiról, olyan kiskirályok okulására, akik úgysem olvasnak A Heti Kamu megtudta: az Orbán-kormány október végéig meghosszabbítja az Anglia elleni 4:0-ás győzelmet Trunkó Barnabás szerint a KSH statisztikusai szabadságon lehetnek, mert náluk még mindig csak 18% az élelmiszerek drágulása
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.