Ben Hur Late

Ma volt a holnap tegnapja

Varga Ferenc József
2009. 12. 12.
A 2009. decemberére meghirdetett Ben Hur Live előadások dátumai megváltoztak! - közölte az előadás producere, az Art Concerts GmbH. A megváltott jegyek továbbra is érvényesek. A csúszás oka az, hogy Ben Hur és Messala időközben kibékültek, és most várni kell egy darabig, amíg újból összevesznek.

Hús kontra kenyér
Egy nyers húsdarabbal csapkodta élettársát egy középkorú amerikai nő, mert a férfi nem adott neki egy szelet kenyeret. Végül a férfi hozzávágott egy serclit, amitől az asszony eszméletét vesztette.

Bajban Gordon
A magyar miniszterelnök Brüsszelben, az EU-csúcstalálkozó után tartott sajtótájékoztatóján azt nyilatkozta, hogy a válságnak még nincs vége, és jövőre még több munkanélküli lesz. Orbán Viktor szerint a Fidesz 0 %-ra csökkenti a munkanélküliséget - nem csak itthon, de Európa szerte is! Gordon, te nem akarsz választást nyerni? Vagy inkább te is munkanélküli leszel?

Világuralom
A polgári kormány egyik első feladata lesz a külföldiek földtulajdonszerzésének korlátozása - mondta Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője Orosházán. Érdekes lesz majd, ahogy egy angol pali nem tud földet venni Glasgowban, mert nálunk a Fidesz így döntött.

Egy túrót!
Nagyjából félmilliárdos állami veszteség fenyegeti a túró rudira hajazó kínai termék, a Túró Kitty gyártását. A kínai cég nagyösszegű hitelt vett fel az Eximbanktól, ám a törlesztés ezidáig nem kezdődött el. A sorozatgyártás is várat magára. A kínaiak szerint a Túró Rudit előállító magyar technológia alkalmatlan arra, hogy folyamatosan, azonos méretű és minőségű Túró Kittyket gyártson. Az egyik Kitty időközben rátalált egy Rudira, és frigyükből apró kis túrórudacskák születtek, de ezeknek nevük még nincs.

Chercez la szaloncukor
Tizenkilenc szaloncukorból csak öt készül csokiból. A Kosár magazin tizenkilenc cukrot vizsgált, négy kategóriában. A kiváló karácsonyi édességek mellett sok közepest és néhány alig megfelelőt is találtak. Jómagam 20 darabot vettem. Most szedhetem le mindegyikről a csomagolást, hogy megtaláljam azt az 5 csokist!

Mindjárt kész, nyugi!
A munkahelyi stressz világszerte szedi áldozatait. Egy új felmérés szerint a gazdasági válság miatt a vállalatok jelentős százalékánál nagymértékben megugrott a munkahelyi stressz. Ez igencsak ronthatja a dolgozók teljesítményét. Ide most írnom kéne valami poénosat, de olyan ideges vagyok, hogy nem leszek kész időben...!

DemSky
Továbbra is rejtély az a hexagon (hatszög), amelyet a Cassini űrszonda filmezett le a legutóbb a Szaturnusz északi sarkvidékén. Egyes források szerint a Fővárosi Önkormányzat bizonyos felújítási munkálatok idejéig a Szaturnuszra költözteti az Oktogont, ám a kivitelező cég időközben csődöt jelentett, így a nyolc szögből csak hatot tudtak megépíteni.

Numera 0
A prostitúció tíz éve "legális" Magyarországon, de eddig sehol nem jelölték ki azokat a türelmi zónákat, ahol a szexmunkások zavartalanul dolgozhatnának. Miközben a politikusok "osztják az észt", képtelenek egy hatályos törvénynek érvényt szerezni, állítja Földi Ágnes, a prostituáltak érdekvédelmi egyesületének vezetője. Pedig már Gyurcsány Ferenc is kurva országot emlegetett!

Rainman
Egyre több az autista Magyarországon. Egyre több az autista Magyarországon. Egyre több az autista Magyarországon. Egyre több az autista Magyarországon. Egyre több az autista Magyarországon. Egyre több az autista Magyarországon. Egyre több az autista Magyarországon. Egyre több az autista...

Kinek mi...
Az eszkimóknak a globális klímaváltozás miatt óriási közösségi hűtőszekrényekre van szükségük. Az északi sarkkörön honos népcsoport vadászatából tartja fenn magát, ám a melegedés miatt rövidül a vadászidény, ezért raktározni kényszerülnek. Erre kellenek a hűtőszekrények az eszkimóknak. Időközben egy, az Egyenlítő mentén élő afrikai benszülött csoport bejelentette: azonnali hatállyal bevezetik a kunyhókba a gázfűtést, vagy olajradiátorokat vesznek.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/14  •  VI. 29. – VII. 12.
VÁNCSA + PARA + LENGYEL + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Lengyel László: Sajtórebellisek Váncsa István: Ha lesz főispán, akkor a telhetetlen alattvalók egyre többet fognak követelni, lesz főszolgabíró, tanácsnok, kisbíró... Para-Kovács Imre: A jobbágyi körök hisznek a szeretet és összefogás erejében, a 27%-os áfában és a 699 forintos sajtos rolóban Farkasházy Tivadar a be-, majd kimutatkozó Moldováról Smuzewitz Ilona: Éljen a házastársi rátermettség, avagy hogyan legyünk politikusférjként jó igazgatók! Verebes István: A magamfajta ironikus ember iróniája immár hamvasgyenge ahhoz képest, ami ironikus fölött ironizálni szeretne Dési János az egymilliós karórában Fedél nélkült áruló királyfiról, olyan kiskirályok okulására, akik úgysem olvasnak A Heti Kamu megtudta: az Orbán-kormány október végéig meghosszabbítja az Anglia elleni 4:0-ás győzelmet Trunkó Barnabás szerint a KSH statisztikusai szabadságon lehetnek, mert náluk még mindig csak 18% az élelmiszerek drágulása
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.