Isten - Isten 3:2 (Ghána - USA 2:1)

Para-Kovács Imre
2010. 06. 26.
Azonnal és rögtön, de tényleg, kettős állampolgárságot akarok, továbbá szeretném leszögezni, hogy Binder buta tót, de én még így olaszokat verni nem láttam, pedig öreg vagyok, láttam én már mindent, egészségemre!

A tökéletes mérkőzésekre vártam, és megkaptam, mégpedig onnan, ahonnan nem is vártam, Szlovákia, emberek, Szlovákia, sohasem gondoltam volna.

Finoman jelezném, hogy megint van egy szupersztárunk, ez jutott nekünk, bírókban jók vagyunk Kassai Viktor levezette a Ghána - USA meccset, és hibátlanul, így megy ez, focizni nem tudunk, de meccset vezetni, na azt igen...

De térjünk vissza némileg Szlovákiához, mert szláv tenger ide, meg szláv tenger oda, nem kevésbé lángoktól ölelt kis ország, a tótok úgy alázták meg a világbajnokot, hogy a leesett állkapcsomat traktorral kellett felemelni, pedig nem vagyok ijedős.

Mondjuk, tegnap vettem egy törpenyulat, ilyeténképpen megoszlott a figyelmem, de gondolataim messze jártak, és első kézből cáfolhatom a téveszmét, miszerint a nyulak szeretik a répát. Nem szeretik.

Valahol azt olvastam, hogy a zeller fenséges csemege, de nem rohadtul nem érdekli a zeller sem. Érdemes volt Ghánára fogadnom, Kelet-Európa és Afrika, o-ó-ó Afrika, ilyen jó meccseket még nem láttam idén. Tudom, hogy isten nem a történelem ura, nem a tér ura és nem az idő ura, nem ura már semminek, ha lenne ateista egyház, akkor én lennék a pápa, de az a gól, amit Boateng berakott a rövid sarokba, na, abból kellene még száz, és a kontinens felvirágozna.

Somogybabodon megnyílt a föld, de az semmi ahhoz képes, ahogy a szlovák válogatott megalázta az olaszokat. Láttam már elég sok meccset, de amit a tótok műveltek, ahhoz fogható mérkőzést még nem, ahogy már említettem, szlovák állampolgár akarok lenni, kérem kapcsoljanak ki, köszönöm, vége.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2024/13  •  VI. 19. – VII. 2.
Para-Kovács Imre: a liberális demokrácia legnagyobb ellensége a liberális demokrácia Váncsa István: Európa helyett Putyin ánuszát választottuk, de folyton kacsingatunk a lyukon kifelé Smuzewitz Ilona: Kitört a világbéke, a magyar emberek mentették meg a világot! Farkasházy Tivadar a főpolgármesterség és az Amatőr Biciklisták Szövetségének összekeveréséről Havas Henrik a karmelita erkélyén szalonnázott Orbánnal, a többieknek meghagyták a zöldhagymát Dési János: Hogyan hat az atomháborúra, hogy polgármester maradt, akinek a felesége átesett a vak komondoron? Verebes István újabb örkényiádái Selmeczi Tibor: Minden háború utáni békének az a célja, hogy megalapozza a következő háborút A Heti Kamu megtudta: Szentkirályi Alexandra nyerte az újraszámlálást, az LMP színeiben induló fideszes közlekedéspolitikai szakember pedig a felcsúti kisvasúton lesz masiniszta
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.