Fordulat a Damu-ügyben!

Ürmös Zsolt
2011. 09. 21. · Hócipő 2011/19
A volt BKV-vezér, Kocsis István után, Damu Roland is Gyurcsány Ferencre vallott. Az első fokon 6 évre ítélt exsorozatszínész kipakolt, és könnyek közt vallotta meg, hogy a volt kormányfő megbízásából erőszakoskodott Palácsik Tímeával, aki egy sukorói vízparti telket ígért neki cserébe. A mentelmi jogától megfosztott volt kormányfőre nehéz hónapok várhatnak, hiszen a legfrissebb hírek szerint a volt miniszterelnök ellen a Stohl-ügyben is pótmagánvádat nyújtanak majd be. Egy most előkerült, friss orvosszakértői vélemény szerint ugyanis elképzelhető, hogy a Stohl Buci balesetében megsérült Pali bácsinak, valójában Gyurcsány Ferenc miatt rövidült meg az egyik lába.


HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/17  •  VIII. 10. – VIII. 23.
VÁNCSA + PARA + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Váncsa István: az autópályákat is ellopták, ha pedig emiatt gutaütést kapnánk, nem terheljük az ellátórendszert, se mentő, se benzin, se ahová bevihetne minket Para-Kovács Imre: Ez az én harcom – mondta Orbán Texasban – békében toporzékolni és ordibálni, veszély esetén sunnyogni a szőnyeg alatt, amíg mások meg nem oldják a problémát Smuzewitz Ilona: a fatüzelés nem a szegénység jele, hanem a szerénységé! Farkasházy Tivadar csodálkozik, hogy Orbánt még a landsbergi börtönbe se kellett zárni ahoz, hogy megírja texasi beszédét Verebes István: Itt a hülye, hol a hülye? Dési János örvend, hogy a Magyar Államkincstár spórol a közalkalmazottak WC-papírján, ez aztán a fejlődés A Heti Kamu megtudta, visszakéri a kormány a választási kampányban ingyen osztott krumplit és tűzifát, megélhetési költségcsökkentés-csökkentés címén Összegyűjtöttük, mely operákat kell betiltani kulturális keveredés miatt Trunkó Barnabás szerint az iskoláknak most nem pedagógusokat kéne keresniük, hanem a fatüzeléses kályhákhoz értő pedellusokat
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.