Avasi család költözött Gyurcsányékhoz

Ürmös Zsolt
2012. 02. 08. · Hócipő 2012/03
Viszonozta Gyurcsány Ferenc látogatását egy tizenkét tagú miskolci család. Az Avas lakótelepről érkező látogatók 1200-as Ladájukkal hétfőn értek a Szemlőhegyi utcába, és azonnal birtokba is vették a Gyurcsány-rezidenciát. A volt kormányfő megmutatta nekik szerény hajlékát, a vendégek hálájuk jeléül a nappali parkettájából tábortüzet raktak, és jó hangulatú bográcsozással köszöntötték vendéglátójukat. A vendégeknek elnyerte tetszését a környék is, így örömükben felszedtek 500 méter rézkábelt és 10 db öntöttvas csatornafedőt a szomszédos utcákban. A család tagjai kérdésünkre elmondták: tervezik még a parlamenti büfé meglátogatását, valamint hogy részt vesznek az Altusz Zrt. igazgatósági ülésén is.


HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2022/17  •  VIII. 10. – VIII. 23.
VÁNCSA + PARA + SMUZEWITZ + FARKASHÁZY + VEREBES + DÉSI + TRUNKÓ + SELMECZI + VFJ + ÜRMÖS + MARABU + BÉLABÁTYÓ... Váncsa István: az autópályákat is ellopták, ha pedig emiatt gutaütést kapnánk, nem terheljük az ellátórendszert, se mentő, se benzin, se ahová bevihetne minket Para-Kovács Imre: Ez az én harcom – mondta Orbán Texasban – békében toporzékolni és ordibálni, veszély esetén sunnyogni a szőnyeg alatt, amíg mások meg nem oldják a problémát Smuzewitz Ilona: a fatüzelés nem a szegénység jele, hanem a szerénységé! Farkasházy Tivadar csodálkozik, hogy Orbánt még a landsbergi börtönbe se kellett zárni ahoz, hogy megírja texasi beszédét Verebes István: Itt a hülye, hol a hülye? Dési János örvend, hogy a Magyar Államkincstár spórol a közalkalmazottak WC-papírján, ez aztán a fejlődés A Heti Kamu megtudta, visszakéri a kormány a választási kampányban ingyen osztott krumplit és tűzifát, megélhetési költségcsökkentés-csökkentés címén Összegyűjtöttük, mely operákat kell betiltani kulturális keveredés miatt Trunkó Barnabás szerint az iskoláknak most nem pedagógusokat kéne keresniük, hanem a fatüzeléses kályhákhoz értő pedellusokat
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.