Kedves Ájemef, Tisztelt Igazgató Úr!

Para-Kovács Imre
2012. 04. 18. · Hócipő 2012/08
Rendkívüli módon szeretném, ha levelem tartalma és az Ön válasza is köztünk maradna, mert a magyar lakosság még nem érett arra, hogy befogadja azon jótéteményeket, melyeket érdekükben végzek, végzünk, amennyiben lenne szíves együttműködni!

Nem köntörfalazok, nem akarom megkeverni a szabadpiacot, úgyhogy azonnal a tárgyra is térek.

Amikor kormányra kerültünk, voltak elképzeléseink, de mivel csak doktor Kövérrel és Lázár Jánossal egyeztettem, ezért ezek az ötletek nagyon jónak tűntek. Kétségtelen, hogy be kellett volna vonnunk egy igazi közgazdászt is, de Matolcsy például végig azt állította, hogy ő az, mutatott papírokat és tudott fejben osztani, úgyhogy nem gyanakodtunk. Oszt jó napot!

Azt is mondta, hogy a világ többi részét (mármint ami Lázár Jánoson és doktor Kövéren kívül van) azt majd elintézi, mert tud külföldiül, vannak barátai más országokban, évfolyamtársa volt például a szomáliai miniszter fia.

Nekünk tulajdonképpen nincs szükségünk semmiféle hitelre, mert hitelre csak a világnak van szüksége, mert mi például tudjuk, hogy 1 euró csak kétszáz forintot ér, de a világ nem, ezért arra akarnak minket kényszeríteni, hogy felvegyük a készenléti hitelt, ami csak a spájzban porosodna. Milyen képmutató ez a világ!? Mindig csak a látszat, mindig csak a sumákolás. Tiszta víz helyett bujkálás a sorok között.

Mivel tehát Magyarországnak nincs szüksége erre a pénzre, nekem pedig pláne nincs, van itt elég, most például akkora stadiont építek a Dezsőék telkére Alcsút mellett, hogy Kósa Lajos bánatában egész szoborcsoportot rendel majd magáról, szóval nagyot. A szőlőbánya is szépen elketyeg magában, konkrétan egykori és jelenlegi nagykövetek kapálják, mert azt hallottam, hogy nagy a nagykövet-munkanélküliség, ami előbb-utóbb a nagykövetbűnözés növekedéséhez vezethet.

Vissza a témához.

Nincs itt senkinek szüksége pénzre, csak a pénzpiacnak, ami logikus, mert a pénzpiacnak mindig szüksége van pénzre, képzeljünk csak el egy sünpiacot sünök nélkül, vagy egy gabonapiacot gabona nélkül!

Amikor tehát az Ájemef látszólag nekünk ad kölcsön, de valójában a világnak, ráadásul a pénzvilágnak, tehát logikus, hogy nem nekünk kell mindenféle feltételt szabni, hanem nekik.

Mondanom sem kell, hogy ezt már mi is megpróbáltuk, de Magyarország (és ez tényleg maradjon köztünk) egy kicsi ország, nem is túl erős, így aztán nem hallgattak ránk. Az Ájemeffel más a helyzet, mert az Ájemef erős és nagy, ráadásul rengeteg pénze is van, mert országoknak ad kölcsön.

Fontos lenne például azt a feltételt szabni a pénzvilágnak, hogy tiszteljenek engem és - ha lehetséges - Semjén Zsoltot is egy kicsit, mert mostanában nagyon kivan, esténként halkan nyüszít, és nem tud elaludni, amíg a sofőröm nem mesél neki valamit.

De nem akarok tanácsokat adni a feltételekkel kapcsolatban, elvégre az Ájemef ebben profi, csak azt kérem, hogy beszéljünk világosan, ne ködösítsünk, ami krumplileves, az legyen krumplileves, ami pedig készenléti hitel a világnak, az legyen készenléti hitel a világnak.

Nem muszáj ezt persze a világ orrára kötni, csak ne csuklóztassanak minket, és főleg ne engem, mert az Alaptörvényt a Bencsik bátyja már beköttette bőrbe, és elég jól fogy, úgyhogy most nem akarjuk szétbarmolni.

Nagyon fontos, hogy erről a Kerényinek se szóljanak, mert ő az egyetlen ember a Fidesz közelében, aki annyira hülye, hogy minden szavamat elhiszi, ráadásul másnap el is magyarázza az Ekhó TV-ben, ami nemcsak kínos, hanem kártékony is, de nem merem neki megmondani, mert ő már öreg, és ha nem melegedhet valakinek a seggében (bocsánat), akkor kihűl.

Nem arról van szó tehát, hogy nem akarom teljesíteni a feltételeket (amikről természetesen nem tudok), hanem arról, hogy nagyon hülyén néznének rám, amennyiben hirtelen mindent visszavonnék, amit eddig kormányzás helyett kihirdettem. Nem mondom, ha muszáj lenne, megcsinálnám, orron csúsznék Brüsszelig, ha az lenne a feltétele a hatalomban maradásomnak, de ne készüljön róla videó, mert úgy letagadhatom.

Matolcsy miatt egyébként ne haragudjanak, most kapott egy intézetet, ahol hamarosan dolgozhat, és még nem mondtuk el neki, hogy zárt lesz.

Lennének még egyéb ügyek is, de ezekről majd máskor, vagy megüzenem a Fellegivel, mert ő valamiért szeret Washingtonba járni. Mellesleg ajánlottak neki ott egy taxis állást, mert állítólag már annyira ismeri az utcákat, hogy simán elboldogulna, nem beszélve a folyamatosan fejlődő angoljáról. Már megérte. A család egyébként jól van, a feleségem néha kicsit nyugtalan, de sokkal jobban érzi magát, mióta nem kell Torgyánhoz járni vacsorázni.

Antiszemitizmus nincs, sajtószabadság van, Tiszaeszlárt nem úgy értette a kolléga, a melegek pedig tényleg azért nem vonulhatnak, mert nem tudjuk megoldani a közlekedést, viszont nekik is van egy jó hírünk, mert Széles Gábor és társai értük is vonultak legutóbb, tehát ez le van tudva.

Megértését kösz.
HÓCIPŐ AZ ÚJSÁGOSNÁL
2017/11  •  V. 24. – VI. 6.
Itt az Orbán-féle új magyar harcmodor: TÁMADÁST SZÍNLELVE MENEKÜLÜNK!
Legyen az vasárnapi boltzár, olimpia, letelepedési kötvény, CEU, civilek
Para-Kovács Imre megtalálta Soros bölcseinek jegyzőkönyvét Bartus László pedig a drótot, amin Soros rángatja a magyar baloldalt Smuzewitz Ilona megfejtette Mészáros Lőrinc titkát: egy órával korábban kel mindenkinél Trunkó Barnabás megtudta, a Patyomkin páncélos eredeti tekercse mellett őrzik Orbán svájci bankszámláját az orosz filmarchívumban Farkasházy Tivadar szerint Julius Streichert, a Der Stürmer szerkesztőjét is érdemes lett volna meghívni egy kávéra A Vál-völgyi kisvasút helyett véletlenül Gál-völgyinek küldtek 600 milliót Exkluzív Hócipő fotók:
• Schmidt Mária tánca Kovács Ákossal Áder eskütételén
• Pénzügyi mozgások Orbán és Bayer között
• Balog megpróbálta megetetni a mentősöket tíz százalékkal
Hócipősök könyvei
PARTNEREINK
GYENGÉBBEK KEDVÉÉRT Képaláírásaink a képzelet szüleményei, nem a rajtuk szereplők mondták. • A Hócipő hírei álhírek. • A Képzelt riportok álinterjúk, nem az azokban nevesített személyek szólalnak meg bennük. • Legyen résen: oldalunkon a valódiak mellett alkalmanként álhirdetések is előfordulnak • A Föld gömbölyű.